2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی

705 بازدید | 28 پست

دوستان کسی میدونه هزینه آی وی اف با تخمک اهدایی چقدره 

به نظرتون برای بچه دوم ارزش داره اینکارو کنم؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
چرا تخمک اهدایی مگه خودت تخمک نداری  این کارو نکن عزیزم اصلا

نه 

یائسگی زودرس گرفتم خیلی دلم بچه میخاد 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا تخمک اهدایی مگه خودت تخمک نداری  این کارو نکن عزیزم اصلا

لابد طفلک مشکل داره که میگه 

چرا نکنه مثلا؟؟؟؟؟

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
لابد طفلک مشکل داره که میگه  چرا نکنه مثلا؟؟؟؟؟

هزینه اش میدونین؟

بنظرم برا بچه دوم نیاز نیست ب این کار حالا اگ تنها راه بارداری کسی که بچه ای نداره تخمک اهدایی باشه ...

خودمم همین فکرو میکنم 

شوهرمم اصلا راضی نیست اصلا بچه دوم نمیخواست کلا

تو اقدام برای بارداری بودم فهمیدم یائسه شدم 

بنظرم برا بچه دوم نیاز نیست ب این کار حالا اگ تنها راه بارداری کسی که بچه ای نداره تخمک اهدایی باشه ...

شما هم یه بچه دارین

عزیزم اشنای من جنین اهدایی ۳تا انتقال داد یکی گرفت 🤩گرفت الان نوزادش فک کنم ۴ ماهه یا ۳ماهه هست حدود ۱۰۰ هزینه ش شد 

البته بازم بستگی به مرکز و نوع تعرفه ش و هزینه دارو ها داره

اگه دلت بچه میخواد چرا از خودت دریغ کنی؟ برو حتما عزیزم  

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
عزیزم اشنای من جنین اهدایی ۳تا انتقال داد یکی گرفت 🤩گرفت الان نوزادش فک کنم ۴ ماهه یا ۳ماهه هست حدو ...

خیلی زیاده🤦‍♂️🤦‍♂️

من دخترم ۷سالشه و الان باردارم دومی رو بعد یک سال و ۸ماه باردار شدم

خوش به حالت من رو دعا کن