2777
2789

جواب کسایی که میان رو بده ملاقات البته دکتر و پرستار میان پرونده دست بده بقیشو نمیدونم دیگه...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگي ب بيمارستانه داره  ولي معمولا وارد كردن پرونده و داروهاي بيمار  كاراي ترخيص بيمار ...

حقوقش چنده؟؟ 

ببخشید آزمون استخدامی داره؟؟ 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
حقوقش چنده؟؟  ببخشید آزمون استخدامی داره؟؟

فكر نكنم آزمون داشته باشه 

كار زياد دهن سوزي نيست كه دنبالش باشي 

همه بهت دستور ميدن 

كوچك ترين عضو بخش هست از نظر لِوِل كاري ( بعد از بهكار و كمك بهيار )

در انتظار پروانه شدن
حقوقش هم الان نميدونم مصوبه وزارت كار چقدره  همينجوري حدسي ميگم شايد مثلا ليسانس و رسمي باشي ...

ممنونم عزیزم 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
فكر نكنم آزمون داشته باشه  كار زياد دهن سوزي نيست كه دنبالش باشي  همه بهت دستور ميدن&nbs ...

جدی همش دستور میدن؟یعنی چی میخوان؟

من از نظر مالی خداروشکر خانوادم خوبن ولی طرحمه اینجارو پیشنهاد دادن میگن حدود ۸ حقوقشه دوست دارم از بیکاری درآم ولی جوری هم بزرگ نشدم که تحمل داشته باشم کسی باهام بد رفتار کنه 

بستگي ب بيمارستانه داره  ولي معمولا وارد كردن پرونده و داروهاي بيمار  كاراي ترخيص بيمار ...

همونا که دنبال دکتر و پرستار راه میرن پرونده مینویسن یا نه یه قسمت میشینن چجوریه از نظر محل کار و نوعش

همونا که دنبال دکتر و پرستار راه میرن پرونده مینویسن یا نه یه قسمت میشینن چجوریه از نظر محل کار و نو ...

دقيقا همونان😅يه جورايي كار اداري ه 

كادر درمان محسوب نميشه

در انتظار پروانه شدن
جدی همش دستور میدن؟یعنی چی میخوان؟ من از نظر مالی خداروشکر خانوادم خوبن ولی طرحمه اینجارو پیشنهاد د ...

ماهي هشت تومن خوبه  

اگر براي طرح هست كه اوكي ه 

ولي خب در كل كاراي غير تخصصي مثل منشي اينا توو هر ارگاني كه باشي آنچنان ارج قرب نداره 

در انتظار پروانه شدن