2777
2789
عنوان

کمکککک

228 بازدید | 14 پست

سلااام بچها لطفا ی راهکار بهم بدین من اسممو عوض کردم خانواده خودم ینی مامان و بابام اسم جدیدمو میگن ولی خاله هام از رو لج و اینکه حرصمو در بیارن اینکارو نمیکنن بنظرتون چیکار کنم ک همه با اسم جدیدم صدام کنن😕

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

توجه نکن وقتی صدات کردن محل نزار 

بگو مثل اینک خبر ندارین این دیگه اسم من نیس😒

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
چیبودهه عوض شده چی شدهه یه مدت بی توجه باش خسته میشن باور کن

اسمم فاطمه یود عوضش کردم شد ترنم 

اصلا بخاطر بی احترامی و اینا نبوده ها اتفاقا ادم مذهبی هستم ولی با اسم ترنم بهم ارامش میده و از اینه بهم میگفتن فاطی یا فاط یا فاطیمه بدم میومد

اسمم فاطمه یود عوضش کردم شد ترنم  اصلا بخاطر بی احترامی و اینا نبوده ها اتفاقا ادم مذهبی هستم ...

حالا شوهرم میگه اسم دخترمون باید فاطمه بزاریم 

اسمای عجیب و غریب براش انتخاب نکن 🤣🤕

شاید دختر منم بزرگ بشه اسمشو عوض کنه

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
[QUOTE=254059404]اره عزیزم عوض کردم وکیل گرفتم و اینا البته هنوز شناسنامه جدیدم نیومده ولی تا دوهفته ...

بستگی داره ب اینکه ب تور قاضی خوب بخوری یا ن البته خیلیم هزینه کردم 

قبلش خیلی نا امیدم کردن ک نمیشه و این حرفا ولی چند نمونه دیده بودم ک از فاطمه ب شیوا از فاطمه ب باران یا گلنار تغییر داده بودن حدود ۵ ماهی طول میکشه