2777
2789
عنوان

کمکککک

228 بازدید | 14 پست

سلااام بچها لطفا ی راهکار بهم بدین من اسممو عوض کردم خانواده خودم ینی مامان و بابام اسم جدیدمو میگن ولی خاله هام از رو لج و اینکه حرصمو در بیارن اینکارو نمیکنن بنظرتون چیکار کنم ک همه با اسم جدیدم صدام کنن😕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توجه نکن وقتی صدات کردن محل نزار 

بگو مثل اینک خبر ندارین این دیگه اسم من نیس😒

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
چیبودهه عوض شده چی شدهه یه مدت بی توجه باش خسته میشن باور کن

اسمم فاطمه یود عوضش کردم شد ترنم 

اصلا بخاطر بی احترامی و اینا نبوده ها اتفاقا ادم مذهبی هستم ولی با اسم ترنم بهم ارامش میده و از اینه بهم میگفتن فاطی یا فاط یا فاطیمه بدم میومد

اسمهای مذهبی رو مگه عوض میکنن؟منظورم توی شناسنامه عوض کردید؟

اره عزیزم عوض کردم وکیل گرفتم و اینا البته هنوز شناسنامه جدیدم نیومده ولی تا دوهفته دیگه میاد

اسمم فاطمه یود عوضش کردم شد ترنم  اصلا بخاطر بی احترامی و اینا نبوده ها اتفاقا ادم مذهبی هستم ...

حالا شوهرم میگه اسم دخترمون باید فاطمه بزاریم 

اسمای عجیب و غریب براش انتخاب نکن 🤣🤕

شاید دختر منم بزرگ بشه اسمشو عوض کنه

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
[QUOTE=254059404]اره عزیزم عوض کردم وکیل گرفتم و اینا البته هنوز شناسنامه جدیدم نیومده ولی تا دوهفته ...

بستگی داره ب اینکه ب تور قاضی خوب بخوری یا ن البته خیلیم هزینه کردم 

قبلش خیلی نا امیدم کردن ک نمیشه و این حرفا ولی چند نمونه دیده بودم ک از فاطمه ب شیوا از فاطمه ب باران یا گلنار تغییر داده بودن حدود ۵ ماهی طول میکشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز