2777
2789

نگاه به چه منظوری میکنه؟من از جاریم بدم میاد اونم از من بدش میاد🤭ولی شوهرامون برای من و اون مثل برادرن از برادرشوهرمم بدم میاد ولی لج و لجبازی ها بیشتر حول محور مشکلات خونوادگی میچرخه هیچوقت فکر نکردم برادرشوهرم بجز برادرمه راستشو بخای هرچند ازش خوشم نمیاد اما نقاط مثبت دیگرانم باید گفت جاریمم چشش پاکه حسوده بخیله اما چشش پاکه جفتمونم خوشگلیم شوهرامونم خوشگلترین پسرای فامیلشونن ماشالله بدم ازش میاد اما نه در حدی که به شوهرش چش داشته باشم استغفرالله چی دارم میگم 😅به هر حال نگاه داریم تا نگاه 

یه جوری بسازید که اگر خراب شد خودتون زیر آوارش له نشید
نگاه میکنه میخورتش والا چه حرفایی میزنین شما ادما باهم حرف میزنن به هم نگاه میکنن باهم رفت وامد میکن ...

آخه نگاه کردن با نگاه کردن فرق داره این دلش میخواد همه دست به سینه خودش باشن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا شوهرمم فهمید هی دم گوش من می‌گفت تو چقد خانومی از این حرفا

آفرین 

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
نگاه به چه منظوری میکنه؟من از جاریم بدم میاد اونم از من بدش میاد🤭ولی شوهرامون برای من و اون مثل برا ...

نه این بیشتر میخواد نشون بده به من که با شوهرم صمیمی هست و بود و نبود من مهم نیست خودش همه کاره است  میدونی چی میگم؟

نه این بیشتر میخواد نشون بده به من که با شوهرم صمیمی هست و بود و نبود من مهم نیست خودش همه کاره است& ...

سیاست داشته باش تو هم بچسسسسب به شوهرت 😅یه جوری بچسب بهش که انگار دوقلوهای به هم چسبیده اید خر که نیست میفهمه 🥴

یه جوری بسازید که اگر خراب شد خودتون زیر آوارش له نشید
سیاست داشته باش تو هم بچسسسسب به شوهرت 😅یه جوری بچسب بهش که انگار دوقلوهای به هم چسبیده اید خر که ن ...

من دقیقا همین کار کردم میدونی حتی یه کاری کرده که مثلا بچه هاشم حساس بشن دخترش برگشت وقتی میخواستیم عکس بندازیم گفت فک کردم یه نفر بغض کرده من داشت میگفت