2821
2789
عنوان

عروسم بشی...

382 بازدید | 22 پست

چیکار کنم هر جا میرم بهم میگن تو باید با پسرم ازدواج کنی تو باید عروسم شی

تو جواب بهشون چی بگم دیوونم کردن

حتی میخوام درس بخونم و ایشالله یکی دیگه برای بچتونم جواب نمیده پروو تر میشن

جوابهای که دادی  مناسب نیستند

به نظرم سکوت کن  چیزی نگو سرتو بنداز  پایین

یا کلا بزن به نشنیدن

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو با شرایطی ک من میخوام و بامعیار های من جور نیستن . انشالله عروس هم سطح خودتون رو پیدا کنین😂😂دیگه نمیگن راحت میشی 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
منم نونوایی زیاد میرم اونجا زیاد ازم خواستگاری میکنن😐😂😂

منم مجرد بودم ، همیشه میرفتم نونوایی ، یه پسر تو بربری فروشی ، همینجوری وایمیساد پشت دخل، همیشه به من بی نوبت نون میداد.

منم از خدا خواسته ، زود میگرفتم و برمیگشتم.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز