2777
2789
عنوان

عروسم بشی...

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 22 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم مجرد بودم ، همیشه میرفتم نونوایی ، یه پسر تو بربری فروشی ، همینجوری وایمیساد پشت دخل، همیشه به م ...

دقیقااااا

منم بخاطر همین مورد میرم یه نونوایی دیگه که حداقل نیم ساعت باید توصف باشی و خیلی شلوغه

همین چن شب پیش یه خانومه اومد نزدیکم میگف پسرم تو صف مردونه وایساده ببینش و...😐😐😐 

گفتم فک کنم اینجا نون میگیرن 

حالا پسرشم ده متر ریش داشت و صدتا زنجیر گردنش بود 😐😐😐

دقیقااااا منم بخاطر همین مورد میرم یه نونوایی دیگه که حداقل نیم ساعت باید توصف باشی و خیلی شلوغه ه ...

من محله خودمون بود و چون قدیمی اونجا بودیم، همه هم رو میشناسن، خانما که نه، ولی این پسر فکر کنم عاشق شده بود. منم بچه نبودما، سرکار میرفتم، ۲۶_۲۷ سالم بود.

فکر کن تو یه صف طویل و دراز، تا چشش میافتاد ؛ لبخند میزد.

من اسکولم فوری دستمو دراز میکردم و پول میدادم

منم اینطور بودم

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟