2777
2789

تازه وارد 13 هفته شدم خیلیییی بی‌حال و بی رمق میشه بدنم یعنی یجوری میشه ک میگم الانا میمیرم 

نفس از بدنم میره

قندمم میوفته همش میخوام چیزا شیرین مثل آبمیوه بخورم 

از این آبمیوه ها ترکیبی آلبالو سن ایچ گرفتم با آب قاطی میشه و خیلی شیرینه میخورم حالت تهوع میگیرم حس میکنم سردیم میگیره 

بخصوص شبا خیلیییی بی رمق. میشم 

عادیه؟ اشتها هم. ندارم زیاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادی اسی اگر سر حال باشی غیر عادی خخخخ

از هفته 10 ایجوری شدم دیگه خیلی حالم داغونه

ی لحظه خوبم چندین ساعت حالم بده 

حتی توانم نمیرسه حرف بزنم در این حد میرسم  بعدشم از شدت بی‌حالی خوابم میبره درحالی ک اصلا خوابم نمیاد حس میکنم بیهوش میشم 

[QUOTE=254020910]از هفته 10 ایجوری شدم دیگه خیلی حالم داغونه ی لحظه خوبم چندین ساعت حالم بده  حتی توانم نمیرسه ...[/QUOTE

مثل تو بودم دقیقا. الان تو ۱۴ هفته بهترم. سوپ و آش و اینا راحت تر می‌خوردم. آجیل هم میجویدم کم کم که تهوعم بره

[QUOTE=254020910]از هفته 10 ایجوری شدم دیگه خیلی حالم داغونه ی لحظه خوبم چندین ساعت حالم بده  ح ...

من تهوع ندارم اصلا 

ولی آب آلبالو میخورم بعداز یکی دوساعت حالت تهوع میگیرم 

از هفته 10 ایجوری شدم دیگه خیلی حالم داغونه ی لحظه خوبم چندین ساعت حالم بده  حتی توانم نمیرسه ...

اسی عزیزم کاملا عادی منم از هفته ده این جوری شدم یعنی جوری بودم که دیگه از مرگ نمی‌ترسید و برام ی آرزو شده بود بس که ویار داشتم و بی حال بودم بعدشم که ویارم تمام شد کمر درد و پادرد ولم نمی‌کرد ولی تمام میشه این لحظه ها خیلی زود

بی رمقی و بی اشتهایی ک خیلی خوبه من تا چار ماه فک میکردم از معده درد و بی غذایی میمیرم 😂 گلاب ب روت همش تو دسشوویی ولو بودم انقد خون بالا میدادم بعدشم بستری میشدم فقط با سرم زنده موندیم ولی خدارو شمر الان خوبیم 😂

💏👨‍👩‍👦‍👦♥️
اسی عزیزم کاملا عادی منم از هفته ده این جوری شدم یعنی جوری بودم که دیگه از مرگ نمی‌ترسید و برام ی آر ...

عزیزم ویار ندارم 

فقط خیلی بی حالم خیلی سخته وای بخصوص شبا حس میکنم ک هر لحظه ممکنه بمیرم حتی توانم نمیرسه حالمو توضیح بدم ک چمه