2777
2789
عنوان

مرده زایی

859 بازدید | 25 پست

سلام.‌ کسی هست که تجربه مرده زایی توی هفته های بالا داشته باشه. میشه بگید چجوری باهاش کنار اومدید. یکماهه بچه مو از دست دادم و نمیتونم کنار بیام با این موضوع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون ازتون. خیلی احتیاج به دعا دارم

من پسرمو تو ۳۸ هفتگی از دست دادم بدون هیچ دلیلی

چند روز دیگش میخاستم برم بیمارستان واسه زایمان که یهویی نصفه شب به خون ریزی افتادم وقتی رفتم بیمارستان گفتن قلبش واستاده و تمام

خیلی اذیت شدم ولی خودمو نباختم به خودم رسیدم به شوهرم تا بعد سه سال خدا دخترمو بهم بخشید

اونم با امپول انوکسا واسم موند و رژیم سخت

بماند که تو اون سه سال سقطم داشتم دوماهه 

بعدازدخترمم دوباره ناخاسته باردار شدم تا شش ماه همه چی خوب بود که باز دوباره از دستش دادم الان سه ماهه که سقط کردم

دختر خوب اصلن نا امید نشو گلم بلاخره توام مامان میشی فقط به خودت برس

من پسرمو تو ۳۸ هفتگی از دست دادم بدون هیچ دلیلی چند روز دیگش میخاستم برم بیمارستان واسه زایمان که ی ...

عزیزدلم... ممنونم از جوابت. خیلی امید و درس میگیره آدم وقتی آدمهای قوی ای مثل شما رو میبینه. منم بعد دو تا سقط هفته های اول اینو تا ۸ ماهگی خدا برام نگه داشت. ولی نشد که بیاد پیشم. درست میگید.... باید قوی بود

عزیزدلم... ممنونم از جوابت. خیلی امید و درس میگیره آدم وقتی آدمهای قوی ای مثل شما رو میبینه. منم بعد ...

عزیزم

منم سال ۹۹ دخترمو سی هفته از دست دادم

اونو با ای یو ای باردار شدم

خیلی داغون شدم

😉

عزیزم منم سال ۹۹ دخترمو سی هفته از دست دادم اونو با ای یو ای باردار شدم خیلی داغون شدم

واقعا از ته دل درکت میکنم عزیزم. من هیچوقت توی عمرم امتحان به این سختی پس نداده بودم. خدا فقط خودش میتونه کمک کنه بهمون

سلام عزیزم منم هم دردم باشما....منم هفته ۳۹ فرزند مو از دست دادم....الان ۴ ماه گذشته هنوزم کنار نیوم ...

سلام عزیزم. ببخش من دیر به دیر میام اینجا. من دخترم تزدیک ۶ ماهشه الان. خیلی متاسفم برات و واقعا میدونم که هیچ حرفی نمیتونه تسکینت بده. کاملا درکت میکنم. ولی قوی باش و دل به حکمت خدا بسپار. من ۸ ماه بعد اون اتفاق باردار شدم و الان یه دختر خیلی شیرین دارم. شما هم حتما دلت شاد میشه. خدا خودش حواسش به دلهای شکسته هست

سلام عزیزم. ببخش من دیر به دیر میام اینجا. من دخترم تزدیک ۶ ماهشه الان. خیلی متاسفم برات و واقعا مید ...

شما بعد از اون اتفاق کار خاصی نکردین..مثلا دعا بگیرین...از من بخاطر بند ناف از دستم رفت از شما چه دلیل داشت