2777
2789
عنوان

مرده زایی

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 25 پست
شما بعد از اون اتفاق کار خاصی نکردین..مثلا دعا بگیرین...از من بخاطر بند ناف از دستم رفت از شما چه دل ...

نه عزیزم. کار خاصی نکردم. فقط جاهای زیارتی میرفتم و دعا میکردم‌. حرم امام رضا حضرت معصومه شاه عبدالعظیم ایما رو رفتم و با دل شکسته اشک ریختم و دعا کردم. متاسفم عزیزم. بند ناف خیلی رایجه. مشکل من خیلی نادر بود. کلستاز بارداری گرفتم و انزیمای کبدیم بالا رفت. خیلیا بچشون با کلستاز میمونه ولی بچه من نموند مال اسمونا بود مال من نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم. کار خاصی نکردم. فقط جاهای زیارتی میرفتم و دعا میکردم‌. حرم امام رضا حضرت معصومه شاه عبدالع ...

خوشحالم براتون که باز هم خدا لطفشو شامل حالتون کرد و نی نی دوباره بهتون داد...برای منم دعا کنین خیییلی میترسم زجری که کشیدم تکرار بشه....

شروین جان دختر من بدنیا اومد الان ۶ ماهشه. پسر گلت خوبه؟ چند وقتش شد؟

توی ۲۱ ماهگی از شیر گرفتم .

الان ۲۲ ماهشه.

از شیر که گرفتم خواب شبش تنظیم شد و بیدار نمیشه مگر گهگاهی و خوب وزن گرفت ماشاله

😉

خوشحالم براتون که باز هم خدا لطفشو شامل حالتون کرد و نی نی دوباره بهتون داد...برای منم دعا کنین خییی ...

ممنونم عزیزم....یله واقعا خداروشکر. مطمئن باش تکرار نمیشه خدا حواسش به دل های شکسته هست. برو تحت نظر یه پریناتال خوب. اگه تهرانی دکتر حنطوش زاده رو بهت معرفی میکنم. حتما باهاش نتیجه میگیری

توی ۲۱ ماهگی از شیر گرفتم .الان ۲۲ ماهشه.از شیر که گرفتم خواب شبش تنظیم شد و بیدار نمیشه مگر گهگاهی ...

چقدر عالی. ۲۱ ماهگی وقت خیلی خوبیه برای از شیر گرفتن. چطوری تونستی از شیر بگیری؟ شیر خشکی بود پسرت؟ بچه منکه شیر خودمو میخوره خیلی فکر میکنم که چجوری از شیر بگیرمش بعدا. چون خیلی وابسته است به سینه. شیرخشکیارو راحتتر میشه از شیزگرفت

چقدر عالی. ۲۱ ماهگی وقت خیلی خوبیه برای از شیر گرفتن. چطوری تونستی از شیر بگیری؟ شیر خشکی بود پسرت؟ ...

شیر خودم

تلخک خریدم از داروخانه 

یبار خورد و دیگه طرفش نیومد

گفتم قیخ شده

دوشب اذیت شد و بعد دیگه عادت کرد

ولی چون ناگهانی گرفتم لج باز شده

قبلا با سینه اروم میشد

الان گاهیی نمیشه کنترلش کرد و گریه 

منم با بی محلی 

کار دیگه ای نمیتونم

😉

شیر خودمتلخک خریدم از داروخانه یبار خورد و دیگه طرفش نیومدگفتم قیخ شدهدوشب اذیت شد و بعد دیگه عادت ک ...

یعنی کلا چقدر پروسه از شیرگرفتنش طول کشید؟ تو چه مدت زمانی گرفتی؟ دکتر بهت گفت از شیر بگیریش؟ چرا گرفتی؟ حتما خوب غذا میخورده که تونستی بگیری. چون بچه هایی که بدغذا هستن رو نمیشه از شیر هم گرفت. بچه ضعیف میشه.

توی ۲۱ ماهگی از شیر گرفتم .الان ۲۲ ماهشه.از شیر که گرفتم خواب شبش تنظیم شد و بیدار نمیشه مگر گهگاهی ...

بعد شروین جان تو سرکار میرفتی. نه؟ چطوری شیر خودتو میدادی رفتی سرکار؟ من ۳ ماه دیگه مرخصیم تموم میشه باید برم. به نظرت میتونم؟ شما چند ماهگی بچت رفتی سرکار و برای شیر چیکار میکردی؟