2777
2789
عنوان

حاضرم خودم مریض شم ن شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2467 بازدید | 60 پست
منم مثل شوهرتم حالا شوهر من مریض بود باهمربودیم خیلی حالش بد بود یهنی اصلاااااا به رو خودش نمیاورد ...

🤣🤣🤣🤣

خودت باش،کسی هم خوشش نیامد ....نیامد دنیا کارخانه ی مجسمه سازی نیست!!!!!         Che                      خدایا فقط یه معجزه همین💌                             کسی اگه حالمو ندونه خدا که میدونه   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم همینه با این تفاوت که علاوه بر داد و شیون بابت مریضی یسره باید تا ماه ها بعد نالشو گوش بدم وای مریض شدم انقدر وزن کم کردم وای چکار کنم و.... کلا منم راضیم خودم 7بار مریض بشم اون یبارم مریض نشه 

وای منم حاضرم فقط خودم مریض بشم ولی شوهرم و پسرم نه البته پسرم کوچولو و مظلومه نمیخوام مریض بشه ولی شوهر خدایا انگار میخواد ده قلو اونم طبیعی بزاد لعنتی حرف گوش کن داروهاتو درست بخور ادم باش خوب میشی دیگه فکر کن یه گرمازدگی ساده تو تابستون میگیره میره به اون مادر چی نشدش میگه اونم چایی و نبات و نعنا و زنجبیل رو قاطی میکنه میده به این میگه بخور ضد عفونی بشی موندم با این حجم از اطلاعات چجوری بچه هاش به این رسیدن تلف نشدن یعنی از هیچی سر در نمیاره حرف منم گوش نمیده فقط اعصابمو خورد میکنه 

اخ بابای منم همینه ینی ۱۴ معصومو یاد میکنه تو دوران مریضیش 😂😂

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
شوهر منم همینه با این تفاوت که علاوه بر داد و شیون بابت مریضی یسره باید تا ماه ها بعد نالشو گوش بدم ...

😂😂😂😂😂خیلی باحاله شوهرت

خودت باش،کسی هم خوشش نیامد ....نیامد دنیا کارخانه ی مجسمه سازی نیست!!!!!         Che                      خدایا فقط یه معجزه همین💌                             کسی اگه حالمو ندونه خدا که میدونه   

ردش کن خونه ننش🤣🤣من همیشه به شوهرم میگم اگ میخای زیاداز حد ناز کنی برو خونه ننت برا اون ناز کن 🤣

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن
ردش کن خونه ننش🤣🤣من همیشه به شوهرم میگم اگ میخای زیاداز حد ناز کنی برو خونه ننت برا اون ناز کن 🤣

😂😂😂😂😂😂

اكثرا همينن ما عيد امسال از اقا كرونا گرفتيم خودش چها پنج روزه  خوب شد از بس كه خوابيد و قرص و دوا وسوپ اش سبزي ميوه خورد مال ما يه ماه بيشتر طول كشيدچشم باز ميكرد اه وناله اش به راه بود   به مامانش گفتم حاضرم خودم مريض بشم پسرتون مريض نشه از بس خودداره

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

آخ آخ آخ.... یادم ننداز تو رو خدا

وای کرونای بتا رو گرفتیم دوتامون، با این تفاوت که من قبل از مریض شدن سه شبانه روز بالای سر بچه م بیدار بودم و همه ش درحال بپز و بشور و آبمیوه بگیر و ‌....

بعد که ماهم درگیر شدیم بچه رو فرستادیم خونه پدر شوهر و گفتم آخیش حالا یه ذره می‌خوابم.... یعنی دریغ از یه روز استراحت توی این دوره بیماری، اون موقع دوره بیماری ۱۴روز بود و خیلی طول می‌کشید خوب بشیم، 

با این حال آقا اینقدر ناله کرد تا راهی بیمارستان ش کردیم 

اونجا هم گفتن حالش خوبه میشد خونه بمونه، ولی سه روز نگهش داشتن

شوهر منم همینه با این تفاوت که علاوه بر داد و شیون بابت مریضی یسره باید تا ماه ها بعد نالشو گوش بدم ...

شوهر من حین مریضی دایم از خودش عکس میگیره که بعداز مقایسه کنه ببینه مریضی چه به سرش آورد! هنوز عکسهای مریضی ۳سال پیش رو داره، هر از گاهی می‌ره مرور خاطرات!!!!!