یه سرما خوردگی معمولی گرفته پدرمو در اورد..همش میگ آی مردم..وای دیگ تحمل ندارم وای عصبی شدم...انگار بیماری ناعلاج گرفته😭 بدممم میاد ک اینقدر ضعیفه..چ برخوردی کنم باهاش؟..من دلم میسوزه همش مراقبت میکنمو و نازشو میکشم و بهش میرسم ولی اخه مگ سرماخوردگی معمولی چیه ک این همه ناز داره
واقا سخته من الان دو روزه تازه ضعیف گرفتم بینی کیپ نمیتونم نفس بکشم و سر درد دادم
بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭
حالا شوهر من مریض بود باهمربودیم خیلی حالش بد بود یهنی اصلاااااا به رو خودش نمیاورد هر ۵ دقیقه یه بار میرف از ماشین پایین بالا میاورد بعد میومد با لبخند مینشست برگامممم ریخته بود😐
به سمت بیکرانو فراتر از آن✨ زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼♀️ غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤 به زودی میام تاپیک موفقیتامومیزنم🌈