2777
2789
عنوان

حاضرم خودم مریض شم ن شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2467 بازدید | 60 پست
همشون همینن. من به شوهرم میگم خوبه شما نمیزایین وگرنه دهن ما رو سرویس میکردی

وای اره تا یکسال میخوابیدن تو جا

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰

از تایپیکت فک کردیم بخاطر عشق زیاد میگی🤣🤣🤣

خودت باش،کسی هم خوشش نیامد ....نیامد دنیا کارخانه ی مجسمه سازی نیست!!!!!         Che                      خدایا فقط یه معجزه همین💌                             کسی اگه حالمو ندونه خدا که میدونه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقا سخته من الان دو روزه تازه ضعیف گرفتم بینی کیپ نمیتونم نفس بکشم و سر درد دادم

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

میدونستی سرماخوردگی ششمین علت مرگ و میر در بین بیماری هاس پس چیز ساده ای نیست 

اوه

خودت باش،کسی هم خوشش نیامد ....نیامد دنیا کارخانه ی مجسمه سازی نیست!!!!!         Che                      خدایا فقط یه معجزه همین💌                             کسی اگه حالمو ندونه خدا که میدونه   

منم مثل شوهرتم

حالا شوهر من مریض بود باهمربودیم خیلی حالش بد بود یهنی اصلاااااا به رو خودش نمیاورد هر ۵ دقیقه یه بار میرف از ماشین پایین بالا میاورد بعد میومد با لبخند مینشست برگامممم ریخته بود😐

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈