2821
2789
عنوان

پخمه یعنی چی؟

1765 بازدید | 22 پست

به مامانم‌میگم پخمه یعنی چی میگه پخمه یعنی پخمه😐😂

وجدانا پخمه یعنی چی؟😂

بنظر‌من‌یعنی‌ساده‌ولی نمیدونم‌

کلا‌چه‌جور‌ویژگی‌هایی‌رو میگن‌پخمه😐

زن عفت افتخار🌱! بسیجی‌چادری🫀🖇  حالِ دلتون خوب🌸

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ساده 

خنگول

پاستوریزه 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

خنگ

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بی عرضه

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
خنگ  ب مامان نمیگن اینو توجیه نکن😐

یعنی‌چی؟😐

خب پرسیدم اینو گفت میدونستم‌معنی بدی نداره ولی خو میخواستم مطمئن شم همون ساده لوح بودنه یا چیز دیگ ای😐

زن عفت افتخار🌱! بسیجی‌چادری🫀🖇  حالِ دلتون خوب🌸