2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یهویی نمیشه 

ممکنه توی خون و ژن باشه و یهو خودشو بروز بده اینطوری بله میشه کاملا

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍
بله يه بيماري به اسم سلياك  سرچ كنين

اخه من یه سری بدن درد وبی حس شدگی دارم شبا توبدنم دکتراگفتن فیبرومیالژیه ولی میبینم هرموقع ماکارانی وساقه طلایی و...میخورم حالم بدترمیشه فک میکنم سردرنمیارن دکتراخودم فک میکنم حساسیت بش پیداکردم

یهویی نمیشه  ممکنه توی خون و ژن باشه و یهو خودشو بروز بده اینطوری بله میشه کاملا

الان ۲۸سالمه تاحالامشکلی نداشتم بانون وگندم وگلوتن اما تازگی یه سری علایم دارم ک هروقت ناکارانی یانون بیشتری میخورم خیلی تشدیدمیشه

بابام حدود ۷ ساله 

علائمشم اسهال و دلدردی بود که تمومی نداشت تا دو هفته 

من و داداشمم آزمایش دادیم

گفت تو ژنتیکتون هس تو خون 

ممکنه تو خودتون یا بچتون یا نوه تون بروز کنه 

یه دختر جیگولوی مهربون که عاشق حیوانات و طبیعت و یوگا و کتابه. با من بنفش باشین💜. خدای مهربونم بابت همه نعمتات شکر😍🙏
بابام حدود ۷ ساله  علائمشم اسهال و دلدردی بود که تمومی نداشت تا دو هفته  من و داداشمم آز ...

باباتون یهویی علایمش بروز کرد؟؟منم نزدیک دوسال فقط اسهال داشتم اماچون نشکل دیگه ای توازمایش خونم نبود فک نمیکردم حساسیت باشه الان علایم دیگه ایم دارم دکترامیگن فیبرومیالژیه خودم حس میکنم حساسیت به گلوتن

باباتون یهویی علایمش بروز کرد؟؟منم نزدیک دوسال فقط اسهال داشتم اماچون نشکل دیگه ای توازمایش خونم نبو ...

ما اصلا نمیدونستیم اسهالی که قطع نمیشه و دلدرد مدام علائمشه

تو آزمایش خونم فقط میزانش مشخصه فقط با آندوسکوپی نشون میده دقیق

پس دیگه باید بری دکتر فوق تخصص گوارش آندوسکوپی کنه نمونه روده و معده برداره 

امیدوارم حساسیت به گلوتن نداشته باشی😢

راستی بعدش بگو دکتر آزمایش خون واسه خواهر برادراتونم بنویسه که مثل ما چک بشید

الان من که فهمیدم دارم دلم نمیخواد  ازدواج کنم بچه دار بشم

😔

دکتر به ما گفت ممکنه تو سن بالاتر بروز کنه 

یا با یه عمل جراحی

یه دختر جیگولوی مهربون که عاشق حیوانات و طبیعت و یوگا و کتابه. با من بنفش باشین💜. خدای مهربونم بابت همه نعمتات شکر😍🙏
ما اصلا نمیدونستیم اسهالی که قطع نمیشه و دلدرد مدام علائمشه تو آزمایش خونم فقط میزانش مشخصه فقط با ...

دقیقامن بعدعمل جراحی اینطوری شدم حالا خیلیم بیماری خاصی نیس ک دلت نخوادازدواج کنی فقط بایدرژیم غذاییتورعایت کنی همین سخت نگیران شالله ک همیشه تنت سالم بمونه

دقیقامن بعدعمل جراحی اینطوری شدم حالا خیلیم بیماری خاصی نیس ک دلت نخوادازدواج کنی فقط بایدرژیم غذایی ...

ممنونم گلم.همچنین شما❤😘

ما اصلا نمیدونستیم اسهالی که قطع نمیشه و دلدرد مدام علائمشه تو آزمایش خونم فقط میزانش مشخصه فقط با ...

سلام عزیزم.

من دوماه پیش عمل جراحی داشتم کیسه صفرامو برداشتم.

بعد ازون دچار مععده درد شدید شدم. دکتر رفتم اندوسکوپی کردم گفت عفونت دارو داد بازم خوب نشدم.چند روز پیش بخاطر درد شدید رفتم بیمارستان بستری شدم ۳ شب. بازم خوب نشدم.فردا میخام برم یه دکتر دیگه. برام حالب بود گفتین بعد جراحی شاید دچارش بشن. بنظرتون امکان داره منم سلیاک باشم؟