2777
2789
عنوان

بگید حق با کیه

99 بازدید | 12 پست

من ۷ ماهه عقدم قرار بود ۱ ساله عروسی کنیم چند روز پیش بابام زنگ زد پدرشوهرم گف چیشد پدرشوهرم گفت خونمونو گذاشتیم برا فروش نیومدند بخرند و...میخاسم به اینا خونه بدم به رهن و اجاره نکشه و ازین حرفا بابام یه هفته بهش وقت داد جواب بده چون برا جاهاز نمیشه اینور اونور کرد هی وسایلو

از طرفی بابام گف اگر اینا جواب درست ندند مجبورم فعلا جاهاز نگیرم امروز زنگ زدم شوهرم درباره همین مسئله حرف بزنم گفتم بابای تورو نمیدونم نظرش چیه اما بابام میگ عقد طولانی نباشه و...یهو قاطی کرد اره داری بی انصافی میکنی خانواده من مگ چی گفتن و...باهم دعوامون شد اصلا مگ من چیزی گفنم ک میگ ب بابام توهین میکنی😑

بدم میاد خانواده دختر زنگ بزنن به خانواده شوهر بگن پ چیشد!مگه عجله دارین،خب اونام قطعا دوس ندارن عروسی رو عقب بندازین ضددرصد شرایطشو ندارن

قشنگه بعد شب تیره روشنی صب..✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بعضیا یهویی میبرن خواهر من تو ۲۰ روز بردن ما اگه تیکه تیکه نمیخریدیم چطو میخواستیم تو ۲۰ روز اونه ...

من خودم کلا ۱هفته طول کشید جهازمو خریدم..بهتره بگن ما مثلا ۱ماه وقت میخوایم برای خرید جهاز پس هروقت تصمیم داشین و تاریخ رو مشخص کردین قبلش به این موضوع ام فکر کنید که ما به مشکل بر نخوریم

من خودم کلا ۱هفته طول کشید جهازمو خریدم..بهتره بگن ما مثلا ۱ماه وقت میخوایم برای خرید جهاز پس هروقت ...

بعضیام هستن اصلا حالیشون نیس صبر نمیکنن مثه خانواده دوماد ما گف ن تو فامیلمون مدیض هس باید حتما ببرم خودشم پول نداش بماند ک چقد ار بابام پول گرف بابت عروسی هنوزم پس نداده انگار بابام عروسی گرفته برا پسر اون 😅بابای منم رو نداره بگه پولمو بده ک میگه زشته

بعضیام هستن اصلا حالیشون نیس صبر نمیکنن مثه خانواده دوماد ما گف ن تو فامیلمون مدیض هس باید حتما ببرم ...

ایشون یه مورد نادر هستن😂😂😂

اینم شانس مایه🤣🤣🤣 واقعا چقد زور داره و اونا چقد پررون که بروی خودشون نمیارن پول مردمو بدن

گفته بود تو عروسی هر چی پول شد میاد حساب کتاب میکنه 

بعد اونم ی زمین فروخت ۸۰۰ میلیون خب داره اما نمیده

بابامم بخاطر خواهرم چیزی نمیگه چون خواهرن میگه دارین زندگیمو خراب میکنین بخاطر چندرغاز پول 

بابامم اینو شنید دیگه پا پی نشد

البته بعد عروسی که داشتن پولارو میشمردن داییم به پدرشوهر خواهرم گفته بود فلا ایقد از پول و بده بقیشم‌میدی چن روز دیگه

اونم‌گفته بود پول چرا ی دوماد سالم بهش دادیم بسه ،ک بعدا فهمیدیم پسر سالمش قلیونیه شدیده

گفته بود تو عروسی هر چی پول شد میاد حساب کتاب میکنه  بعد اونم ی زمین فروخت ۸۰۰ میلیون خب داره ...

وای چقد بی شخصیت!!!!خوبه والا مسگفتین مگه ما دختر معتاد دادیم بتون!تازه باید جهازخواهرتم میخریدن حالا که اینجوره😏

والا خوشبحالشون