2777
2789
عنوان

یکی از آشناها یه گوشی داره

241 بازدید | 13 پست

ک زیاد استفاده نکرده دو هفته 

در هر صورت دست دوم ب حساب میاد و گوی فروشی نصف قیمت میگیره دیوار هم گذاشت نگرفتن

و میگ کادو بوده و من لازم ندارم 

میخواد قرعه کشی بزاره نفری مثلا 30 تومن 

بعد قرعه کنه ب یکی بده

شما میدونین برگه ی قرعه کشی رو کجا باید تهیه کنه؟ 

این قضیه 

همون الاغ مرده ست

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

!

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

خیلی زرنگه خوب قرعه کشی کنه بدون ۳۰تومن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یعنی چی نفری مثلا200بدین برا یکی در بیاد پس بقیه چی

۲۰ عزیز . بقیه هیچی دیگ شانس نداشتمتن اسمشون در نیومد ولی اونی ک در اومد با بیست هزار تومن یه گوشی برنده شد و این خانوم هم ب پولش رسیده 

گوشیش چندمیلیون می ارزه؟

دو تومن براش خریدن اما میگ قرعه گذاشتم تا یکو نیم جمع شد قرعه کشی میکنم اندرویدها اما اصلا ب درد نمیخوره هر چند میگن مفت باشه کوفت باشه. گوشیش خوبه اما وسایل سنگین نباس توش بریزه . درحد واتساپ و عکس شعر همین بقیه چیزا هنگ میکن . طرح آیفون هست اسمش ویفون

یعنی چی؟ مالش رو مفت بدع؟ مجانی؟

نه اگرخریدارداره خوب بده یکنفراون سی جمع کردنش دگه چیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖