2777
2789

یه بار جوابشو دادم پشیمون شدم چون حس کردم با جواب دادن تربیت خانوادگیمو میبرم زیر سوال الان سکوت میکنم نتونم تحمل کنم به شوهرم میگم اونم امروز برا اولین بار طرف منو گرفت و زنگ زد به مامانش و گفت چیکار زنم دارین مگه بچه است که امرونهی میکنید بهش خودش بخواد جایی بره میره !! چون واقعا بغض کرده بودم و خیلی گریه کردم نمیدونم ازاین ب بعد چطور رفتارکنم نمیتونم اهمیت ندم تو یه ساختمونیم راه فرارم ندارم

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مام تو یه ساختمونیم

الان که دیگه دمشونو بریدم ولی قبلا هرچی میگفتن میگفتم چشم و درنهایت کار خودمو میکردم🙌🏻

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
چی میگه مگه مثال بزن

امروز خواست بره روستاشون صبح در زده منو از خواب بیدار کرده میگه برو خونه بابات تو خونه نمونی یکی اومد در زد بازنکنی کسی راه ندی توخونه منم بهم برخورد

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

مادر شوهرها به خیال خودشون میان از سر خیر خواهی یه نصیحتی به عروسرشون بکنن یه چیزی هم میگن گند میزنن به زندگیشون خب بابا چیکار داری اگه قرار بود با تو زندگی کنه نیازی نبود باپسرت  ازدواج کنه  تازه مادر خودش هست تا وقتی مادرش هست لازم نکرده تو خیر خواه عروس بشی والله

زیادی بزرگش کردی همیشه باروی خوش جواب بده ولی پشت سر شوهر تو بنداز جلو  هیچ وقت خودتو خراب نکن

من سکوت کردم شوهرم وقتی بهش گفتم بدش اومد زنگ زد ب مامانش

امروز خواست بره روستاشون صبح در زده منو از خواب بیدار کرده میگه برو خونه بابات تو خونه نمونی یکی اوم ...

عزیزم نگرانته این اسمش دخالت نیست 

انقدر حساس نباش

خدا کنه هيچوقت طعم دخالت واقعی رو نچشی

عزیزم نگرانته این اسمش دخالت نیست  انقدر حساس نباش خدا کنه هيچوقت طعم دخالت واقعی رو نچشی

چشیدم من جاروبرقی میزنم میاد صدام میزنه میگه چرا جابروقی میشکی حتی ب اینکه پرده خونه امو میزنه کنار نور بیاد کار داره