2821
2789
عنوان

جاااری جدید

1506 بازدید | 83 پست

جاری جدید میارم 😶تو دو تا واحد کنار هم هستیم من از لحاظ جهاز خییلی اوکی نبودم یعنی داشتم همه چیز ولی امروزی شیک نبودن مثلا یخچال خیییلی سادس از این دو درا یا مبل نداشتم بعدا گرفتم در واقع خانوادم خیلی کم کاری کردن الان دلم گرفته صد درصد جهازشو بیارن کلی غصه میخورم 😢😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مثلا جهازم نباشه اگه میتونین تو یه خونه نباشین

من دوتا زن داداشام تو یه خونند با اینکه عین غریبه ها رفتار میکنن و الکی خونه هم نمیرن ولی با اومدن بچه رابطه ها خراب میشه 

از الان فقط به فکر رفتن باش تا به فکر جهیزیه اون

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁

عزیزم شما حتی اگر حسادت دارید خلاف دلتون عمل کنید و باهاش مهربونیت کنید و خوب باشید این دنیا ارزش این چیزا رو نداره

همیشه گذشتن مقدمه رسیدن است!🌱💛 گذشتن از لذت های کوچک برای اهداف بزرگ...راستی رفیق بزرگی میفرماید جز آنکه دل به خدا سپرده رسم دوست داشتن نمی‌داند...🙃 راه خدا = عشق = آرامش

اهمیت نده خودت اذیت میشی واسیب میبینی 

براش دعای خیر کن تا خوشبخت بشه نتیجش به خودت برمیگرده وقلبت اروم میشه

شرایط شما مثل هم نبوده پس نباید مقایسه کنید 

شما هم میتونید به مرور زمان وسایل باب میل خودتون رو بگیرید

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...

عاقلانه نیستا

ولی میفهمم، منم بودم غصه میخوردم

فقط یه راه داری . به مرور همه همه چیز یادشون میره، فقط اخلاق خوش میمونه. رو برخوردت کار کن

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ

حسادت ریشه همه بدی هاست... امام علی می‌فرماید... چ عدالت پیشه است حسادت پیش از همه صاحب خود را می‌کشد.... اگر این حس در شما به وجود اومده سعی کنید بهش پر وبال ندید که زندگی رو هم به کام خودتون هم تازه عروس تلخ خواهید کرد... مایی که ده سال پیش ازدواج کردیم نباید انتظار داشته باشیم کسی که الان ازدواج میکنه مثل ما جهاز بیاره.... زندگی خیلی مسائل مهم تر برای فکر کردن داره

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش