2777
2789
عنوان

جاااری جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 83 پست
ممنون عزیزم برام دعا کن چشمای شوهرم شفا پیدا کنه من هیچی نمیخوام 🥺

انشاءالله خدا به ایشون سلامتی بده وغم وغصه رو از دلت بیرون کنه 🌹

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...
فک کنم تو زندگیت هیچ مشکلی نداری مغزت برات مشکل مسخره درست کرده بهش فک کنی. بذا دنیارو بیاره چی میشه

نه من فقط درد دل کردم باهاتون من شوهرم داره نابینا میشه و تمام زندگیم رو دوش خودمه چرا اینقدر زود قضاوت میکنی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارره بابا دختر پاشو یه دستی به خونه بکش  یه دوش بگیر لباس رنگ شاد بپوش  بیخیال غم و غصه ...

ی سوال بپرسم اگه دوست داشتی جواب بده، شرایط الان من اینه شوهرم کم بیناس(تقریبا نابینا) زندگی رو دوش خودمه هر روز صبح تا عصر کاراشو کمکش انجام میدم و عصر میرم کلاس زبان و شبم خونه و زندگی و پسرم. شدیدا احساس یاس دارم اما یک سره دارم میدووم و تلاش می‌کنم حتی ماهی ی بار از فشار کار میرم زیر سرم اما شوهرم مرد خوبیه و دوسش دارم تو شرایط زندگی منو ببین و به ی سوالم جواب بده آیا من زیادی امید به زندگی دارم ؟ آیا الکی میدووم؟ آیا من زیادی غصه میخورم و خودم پیر میکنم به نظرت این شرایط من عادیه؟ اگه دوست داشتی جواب بده 

عزیزم بجاش الان وسایلاتو ارتقا بده جهاز فقط برای شروع زندگیه

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

عزیزززم غصه خوردن نداره که ایشالا نم نم تلاش میکنی جمع و جور میکنی کم کم تمام وسایل خونتو نو میکنی باب میل خودت. تازه تا اون موقع دیگه وسایل جاریت از مد افتاده مال تو به روز شده 😂

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
اهوم خیلی کار میکنم تا همه چی بتونم درست کنم اما فقط کفاف زندگی میده همین 

عب نداره جانم درست میشه زندگی خودتو مقایسه نکن باکسی

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.