2777
2789

ای خدا اخه الان وقت پریود شدن بود. کلی کار دارم خونه تکونی کردم. شب هم.میرم عروسی خودم سرو وضعم اشفته انگار از جنگ.اومدم. درد پریودم امونمو بریده راهی سریعی دارید خوب شه ؟ کیسه ی اب گرم گذاشتم مسکنم خوردم فایده نداره😭😭

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیاف دیکلو...کپسول مفنامیک اسید بخورزودخوب میشی

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

کیسه آب گرم خیلی وقته که برای درد پریود رد شده.

خونه تکونی چه وقته؟! مگه عید نزدیکه؟!!!

خوب درد دارید بذاریدش کنار.

برای درد پریود بهتره سعی کنید غذاهای نفاخ نخورید و چیزایی بخورید که نفخ غذاهاتونو بگیره.

چای نعناء بخورید یا عرق نعناء با نبات.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
کیسه آب گرم خیلی وقته که برای درد پریود رد شده. خونه تکونی چه وقته؟! مگه عید نزدیکه؟!!! خوب درد دا ...

خونه کثیف شده بود .  اصلا صبحونه ام نخوردم دیشبم شام نخوردم الانم اشتها ندارم 😞بیشتر ب خاطر گرسنگیمیه. فک کنم 

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    

کیسه ی آب گرم زیاد بزار بمونه پایین شکمت بعد همون موقع هم بخواب پتو بکش رو خودت سرت رو با خودت گرم کن

شیاف 

مسکن

چیزی هم نخور زیاد

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!