2777
2789
عنوان

نامزدم شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 61 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رو چ حساب واقعا نامزد کردید 😑

منم با شوهرم دوست بودم ولی 6 سال صبر کردم تا همه چی شد اونی که میخوام بعدش با کلی مخالفت ازدواج کردم ولی چون صبر کرده بودم و مطمئن بودم پشیمون نشدم ولی تو صبر کن ن عقد من ن عروسی 

نه صیغه ایم به خاطر مدرسه ولی من عاشقشم نمیتوتم دل بکنم 😭😭

عزیزم‌فقط مراقب باش رابطه برقرار نکنیدا 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

عشق من ک ۳۴ سالشه ازین گیرا میداد اون ک سنشم کم تره

رسیده پیری ام قبل از جوانی....تمام ارزوها بر دلم ماند....قصه انجاست که شب بودو هوا ریخت بهم من انقدر درد کشیدم که خدا ریخت بهم جرم تو یک نفر بودو آن یک نفر با تو سر تو و یک نفر کل جوانیم ریخت بهم. یه روزم نوبت منم میشه و برم پشت بومو بی پله بیام پایین.منم همون دختری که زیر فشار مشکلات زندگی کمرم شکسته پاهام تو مسیر تاول زدن مغزم له شده قلبم خط انداخته چشم و دلمم خونی ولی منو ببینی لبخند به لبمه صدای خندم خییلیارو اذیت میکنه  و کم نمیارم🙃❣
توصیه ای که بهت میکنم فعلا به هیچ وجه عروسی نکن صبر صبر صبر

صبر کنه که چی بشه یه ادم هیچوقت عوض نمیشه تمام کسانی که در سنین کم ازدواج کردند بعدا که پخته تر شدن پشیمون شدن چون افکار الان من که ۲۷ سالمه با ۱۵ سالگیم زمین تا اسمون فرق داره قضیه رو جدی بگیر و اگه اخلاقیاتش بده سریعتر جدا شو

با دست خودت میخای خودتو بدبخت کنی

به هم بزن باهاش

مسلمآ موقعیت های خیلی بهتری خواهی داشت

الان دوستش داری ولی بغد از ازدواج ک به شدت محدودت کرد ازش متفر میشی. نمیذاره جایی بری بهت شک میکنه تهمت میزنه اونوقت میخای چکار کنی

واقعا دلم سوخت که کامنتت خوندم. در آینده که یه شوهر خیلی خوب داشتی میگی خداروشکر ک اون رابطه رو تموم کردم

دوست داشتنه زیاد کافی نیست برای ازدواج

به مادرت بگو هیچکس دلسوزتر از خانواده ات نیست

فکر میکنم یکم عجله کردم

فكر ميكني؟

بابا بدبخت كردي جفتونو

بچه ١٨ ساله ميتونه تكيه گاه يه زن باشه؟

دوتاتونم بچه ايد بچه

صرفا چون يكي به بلوغ جنسي رسيده امادگي ازدواج نداره

مرگ يكبار شيون يكبار برو به خانودت بگو اين وصلت رو بهم بزنيد

يه عمر پير ميشي

وقتي ميگن پير ميشي شوخي نگيرا

يه زن منزوي پر از استرس خواهي شد

اين پسر مريض روانيه بد دله 

بد دلي يه نوع بمياري روانيه

خداروشکر ک اسمش توشناسنامت نیست دخترعموی منم صیغه بود فکرکنم یکماه نشد شوهرش معتاد شیشه دراومد خدابهش رحم کرد زودفهمید..توام هرچی زودتر بهم بزنی بهتره سن جفتتون کمه وبااین خیال ک بگی سنش بیشتربشه شایدبهتربشه خام خیالی ست بعضیا بالارفتن سن نتیجه عکس براشون داره نه تنهابهترنمیشن بلکه بدترم میشن

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
صبر کنه که چی بشه یه ادم هیچوقت عوض نمیشه تمام کسانی که در سنین کم ازدواج کردند بعدا که پخته تر شدن ...

صبر کن عشق افول کن بعد با عقلش تصمیم بگیره و بفهمه داره چیکار میکنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

خواهش ميكنم عقد دائم نكن 

بعنوان يه خانم ٣٤ ساله اين درخواستو ازت دارم

صيغه كردين براي شماخت بيشتر

توان داري ميشناسيش ديگه

پس خودتو بدبخت نكن

الان بخاطر تغييرات هورموني فكر ميكني عاشقشي

ما كه عاشق شوهر خودمون نيستيم پدر بچه مونم هست 

تروخدا اگه میتونی برگرد ببین دوستم مث تو بود الان با یه بچه داره برمیگرده ها دوسال ازم بزرگتره ببین عشق و عاشقی از سرت میوفته ها خودت و بدبخت نکن حداقل بگو تا 5 سال صبر کنین ببین اصلا میتونید همو تحمل کنید یا ن ببین سن جفتتون پایینه یکم فکر کن دربارش عشقو عاشقی چرت و پرته با عقلت تصمیم بگیر باور کن یه ادمایی سمتت میان ک صد برابر بهتر و با شخصیت تر بمون باور کن از عشق و عاشقی واسه ادم نون در نمیاد 

چه کاره هست حالا باباش پشتشع خونه ماشین؟

هدف یعنی موفقیت تمام روزو شب و تلاش کنی و به چیزی که میخوای برسی بس تمام تلاشتو بکن رفیق❤️خبببب از انگیزشی بیایم بیرون بنده عاشق پزشکیم همه میگن نمیشه مرغم یه پا داره من که میگم میشه 😂😁نشدم فدا سرم پشت کنکور میمونم 😁😂ادم کم حوصله ایم بحث و دعوا اینجور چیزا به من نمیاد اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن اینجا هممون فقط یه اسم کاربریم