2777
2789
عنوان

نامزدم شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 61 پست

توصیه ای که بهت میکنم فعلا به هیچ وجه عروسی نکن صبر صبر صبر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برید پیش مشاور به خانوادتم بگو شوخی که نیست بحث یه عمر زندگیه شکاکی و بددلی آدمو پیر میکنه...تو فقط ...

راست میگه ی وقت خر نشی قبول کنی بدبخت میشی 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
یا ابیلفضضضضضضض

🤣🤣

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

همسنیم 

میتونم از این بابت درکت کنم سخته یه نفر امر و نهی کنه 

عقدی؟ اگه عقد نیسی بهم بزن هرچقدم بگی عاشقی از کاراش خسته میشی اون 18 سالشه هنو ببخشیدا دهنش بو شیر میده انتخابت درست نبود مثل خواهرم دارم بهت میگم بیخیال این ‌شو از این برات شوهر درنمیاد خیلی سنش کمه از الان داره گیر میده مگه اسیری گرفته کارت اشتباه بود بدترش نکن

هدف یعنی موفقیت تمام روزو شب و تلاش کنی و به چیزی که میخوای برسی بس تمام تلاشتو بکن رفیق❤️خبببب از انگیزشی بیایم بیرون بنده عاشق پزشکیم همه میگن نمیشه مرغم یه پا داره من که میگم میشه 😂😁نشدم فدا سرم پشت کنکور میمونم 😁😂ادم کم حوصله ایم بحث و دعوا اینجور چیزا به من نمیاد اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن اینجا هممون فقط یه اسم کاربریم
با هم برین مدرسه 

😂

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

این نتیجه اینه که از رو احساس ازدواج کردی نه از رو عقل

همه چیز به خوشگلی نیس که میزاشتی ببینی طرف چه جور آدمیه این ازدواج کنی پدرتو در میاره 

چقدم کم سن بودین

چیزایی که میتونستن فوق العاده باشن رو خراب کردم فقط چون حالم خوب نبود...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶♀️

فقط فرااار

ببین شوهرمن چهارماه اول خیلی بدل بود مقاومت کردم ولی هشت ماه وسواس گرفتم چون بهم گفته بود به نامحرم نگاه نکن ی حالت وسواسانه داشت الان زندگیم خوب شده ولی وسواس گرفتم ‌‌میرم روانپزشک ادم‌مریض میشه زیر دست این افراد

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت