2777
2789
عنوان

نامزدم شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 61 پست
نه صیغه ایم به خاطر مدرسه ولی من عاشقشم نمیتوتم دل بکنم 😭😭

سریعتر تمومش کن و خودتو سرگرم کن الان باید درس بخونی پیشرفت کنی برای ازدواج هیچوقت دیر نیست بعدا پشیمون میشی که دیره

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تروخدا اگه میتونی برگرد ببین دوستم مث تو بود الان با یه بچه داره برمیگرده ها دوسال ازم بزرگتره ببین ...

باباش بساز به فروش پارسال دیپلمشو گرفت میخواد کنکور بده بله پسر کاریه 

صبر کن عشق افول کن بعد با عقلش تصمیم بگیره و بفهمه داره چیکار میکنه

تو این سن عشق افول نمیکنه چون منطقی نگاه نمیکنه و فقط داره وابسته تر میشه وقتی ملاکش فقط خوشگلی بوده اصلا منطقی نگاه نمیکنه و جوانب دیگه رو در نظر نمیگیره تا بیشتر وابسته نشدی تمووووومممم

یه چیز میگم ناراحت نشیا حقیقته

توی این سن آدم به جایی نرسیده که تصمیم قطعی بگیره هر ماه شاید به نظرش یه چیز درست باشه

خودت ممکنه سال بعد بگی این پسر چیه من یکی دیگه رو میخوام!

الانم به نظرم نامزدت الکی جو غیرت گرفته یا واقعا بددله.

اگه آیندتو دوست داری حتما برو مشاور و با مشاور روراست باش وگرنه دو سال دیگه خدایی نکرده تاپیک میزنی شوهرم میره بیرون درو قفل میکنه نمیذاره تکون بخورم

پسر كاري منظورت چيه

سر كار ميره درامد داره؟ 

اخه از بچه ١٨ ساله واقعا چ انتظاري ميشه داشت؟

اون خودش بايد سر درس و مشق باشه

واقعا اين وصلت از ديد يه ادم بي طرف خيلي خيلي اشتباهه

نميدونم خانواده ها چطور راضي شدن

چطور نبردنتون مشاوره 

تو ک حرف گوش نمیدی حداقل عقد دائم نکن همینجوری حداقل دوسال بمون ببین چی میشه عاشقی عیباش به چشمت نمیاد

هدف یعنی موفقیت تمام روزو شب و تلاش کنی و به چیزی که میخوای برسی بس تمام تلاشتو بکن رفیق❤️خبببب از انگیزشی بیایم بیرون بنده عاشق پزشکیم همه میگن نمیشه مرغم یه پا داره من که میگم میشه 😂😁نشدم فدا سرم پشت کنکور میمونم 😁😂ادم کم حوصله ایم بحث و دعوا اینجور چیزا به من نمیاد اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن اینجا هممون فقط یه اسم کاربریم
پسر كاري منظورت چيه سر كار ميره درامد داره؟  اخه از بچه ١٨ ساله واقعا چ انتظاري ميشه داشت؟ ا ...

خودش باباباش کار میکنه خوانواده ی راضی نبود حتی الان داداشم با من حرف نمیزنه میگم که به زور شد.

نه صیغه ایم به خاطر مدرسه ولی من عاشقشم نمیتوتم دل بکنم 😭😭

ولش کن بزار بره آدم شکاک درست نمیشه یه دختر همسایمونه با دوست پسرش فرار کرده پسره الان مثل نامزد تو نمیزاره دختره جم بخوره حتی رفت اپلاسیون داداش کوچیکشو فرستاده بود باهاش که ببینه دختره چیکار  میکنه داداشش وقتی دختره میره کوچه میره به داداشش میکه یه پسر رد شد زنت نگاش کرد پسره هم میاد با دختره دعوا میکنه

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

تو دوتا از تاپیکات گفتی ۱۷ سالته الان اینجا میگی ۱۶ سالته

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
کارگاه بازیو بزار کنار چیزی دیگه اینمیگم ۸۵ خرداد۲۱

یعنی چی

خودش باباباش کار میکنه خوانواده ی راضی نبود حتی الان داداشم با من حرف نمیزنه میگم که به زور شد.

خوتو گول نزن

بچه ١٨ ساله نميتونه شغل و درامد مستقل و درست حسابي داشته باشه

اون هنوز چشمش به دست باباشه بهش پول تو جيبي بده

البته اقتضاي سنش همينه

مطمين باش اين وصلن به سر انجام نميرسه

بازنده اش هم شما ميشن

چون ازت استفاده جنسي شم ميكنه

بچه خواهرم متولد ٨٦ هست

هزار ماشالله كلاس زبان كلاس تركي استانبولي ميره سر درس و مشقه هميشه نمره هاش عاليه

حتي يدونه دوس پسر هم نداره

تقريبا همسن شماس

تمام فكر و ذكرش پيش اينه چطور پيشرفت كنه 

اون به اين فكر ميكنه تحصيلات خوبي داشته باشه بزرگ شد بره يه كشور ديگه

اونوقت شما به اين فكر ميكني شوهر ايندت از در كوچه بيرونو نگا كردي يوقت بد دليش گل نكنه

😐😐😐😐

مگه اومدین خاله بازی.شما هر دو تا تون سن تون برای ازدواج کمه.😐😐

غرورت تمامِ توست.هرگز آن را به هیچ و پوش نفروش.از آمیختن تفاهم و نیاز و هوس و وابستگی،چیزی خلق می شود که ما نامش را گذاشته ایم‌ عشق. در زندگی ات آن را بار ها و بار ها تجربه خواهی کرد،و هر بار خواهی پنداشت که این بار تفاوت دارد،که هر بار اشتباهی بوده است،که این بار آخرین بار است...نمی گویم چیز بدی است،لازم است؛امّا غرورت را تنها برای یک بار و تنها برای یک نفر،فدایش کن... از کفرِ من تا دینِ تو راهی به جز تردید نیست...دل خوش به فانوسم نکن این جا مگر خورشید نیست؟...با حس ویرانی بیا تا بشکند دیوارِ من...چیزی نگفتن بهتر از تکرار طوطی وار من. یادمه قبل آشنایی با تو همیشه از اسمت بدم میومد....آدمی زاده دیگه با بعضی چیزا اُنس نمی گیره...روزی که دیدمت و اسمت رو پرسیدم با خودم گفتم شانس رو ببین یکی پیدا شد که دقیقا همون اسم رو داره...اما سرنوشت و تقدیر همیشه زورش بیشتر از خواسته ی دل ما آدماست...الان هر جا اون اسم رو می شنوم دیگه بدم نمیاد فقط و فقط یاد تو میفتم...یاد خودِ خودِ تو.😔😔