رژیم تا سه هفته اولش سخته بعدش میوفتی رو غلطک از همچی زده میشی .فقط احساس گشنگی داری که باید سرکوبش کنی .من عصرا گشنم میشه ناجور که میام یه سیب درختی میخورم یا مغزیجات و دوتا چایی با خرما که دلم پر بشه بره تا شام
بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�
قداتشم آره رفتم خودمو کشیدم ۲ کیلو کم کرده بوووودم خیلی خوشحال شدم 🥺🥺🥺 فک کنم فست بگیرم بیشتر کم کنم غذامم کلا برنجیه اونم باید کم کنم زودتر ایشالله جفتمون نتیجه بگیریم ❤️❤️
قداتشم آره رفتم خودمو کشیدم ۲ کیلو کم کرده بوووودم خیلی خوشحال شدم 🥺🥺🥺 فک کنم فست بگیرم بیشتر کم ...
خب خداروشکر .حس خیلی خوبیه وزن کم کردن .فست در هفته یه روزه عزیزم اونم قبل روز وزن کشی .در ماه ما چون وزنمون بالاست یه روز رو هم چیت داریم تا ۱۸۰۰ کالری مجازیم مصرف کنیم که بدن دچار قحطی نشه .آره برنج رو تا میتونی کم کن .مثلا عدسی خیلی خوبه
بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�