2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم تو این یه ماه فست رو انجام دادی ؟

بله عزیزم من الان واقعا بزور کالریمو تکمیل میکنم مثلا با خوردن شیر .یا مغزیجات.

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�
شما هم تو این یه ماه فست رو انجام دادی ؟

رژیم  تا سه هفته اولش سخته بعدش میوفتی رو غلطک از همچی زده میشی .فقط احساس گشنگی داری که باید سرکوبش کنی .من عصرا گشنم میشه ناجور که میام یه سیب درختی میخورم یا مغزیجات و دوتا چایی با خرما که دلم پر بشه بره تا شام 

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�
بله عزیزم من الان واقعا بزور کالریمو تکمیل میکنم مثلا با خوردن شیر .یا مغزیجات.

اره منم اشتهام خیلی کم شده ولی یه مشکلی که دارم دقیق نمیدونم هر چی که میخورم چقد کالری داره 

فقط میتونم کالریش کمتر از موقع های عادیمه مثلا برنج رو 6..7 قاشق میخورم ولی نمیدونم چقد میشه کالریش

اره منم اشتهام خیلی کم شده ولی یه مشکلی که دارم دقیق نمیدونم هر چی که میخورم چقد کالری داره  ...

خب کالری شمار کرفس یا زیره نصب کن 

نه اونا رو دارم منظورم اینه مثلا مرغ که میخورم نمیدونم اون اندازه که بر میدارم چقد کالریشه  تر ...

آهان مهم نیست همینکه کم میخوری خودش خوبه 

اره ایشالله یه نتیجه ای بگیرم  مرسی عزیزم بابت راهنماییت

میگیری عزیزم من که اینقدر این یه ماه لاغر شدم .

میگیری عزیزم من که اینقدر این یه ماه لاغر شدم .

قداتشم آره رفتم خودمو کشیدم ۲ کیلو کم کرده بوووودم خیلی خوشحال شدم 🥺🥺🥺 فک کنم فست بگیرم بیشتر کم کنم غذامم کلا برنجیه اونم باید کم کنم زودتر ایشالله جفتمون نتیجه بگیریم ❤️❤️

قداتشم آره رفتم خودمو کشیدم ۲ کیلو کم کرده بوووودم خیلی خوشحال شدم 🥺🥺🥺 فک کنم فست بگیرم بیشتر کم ...

خب خداروشکر .حس خیلی خوبیه وزن کم کردن .فست در هفته یه روزه عزیزم اونم قبل روز وزن کشی .در ماه ما چون وزنمون بالاست یه روز رو هم چیت داریم تا ۱۸۰۰ کالری مجازیم مصرف کنیم که بدن دچار قحطی نشه .آره برنج رو تا میتونی کم کن .مثلا عدسی خیلی خوبه 

خب خداروشکر .حس خیلی خوبیه وزن کم کردن .فست در هفته یه روزه عزیزم اونم قبل روز وزن کشی .در ماه ما چو ...

اها مرسی عزیزم حتما این کارایی که گفتی رو انجام میدم واقعا ممنونم بابت راهنماییت خیلی لطف کردید 🙏🙏🙏

اها مرسی عزیزم حتما این کارایی که گفتی رو انجام میدم واقعا ممنونم بابت راهنماییت خیلی لطف کردید 🙏🙏 ...

قربونت عزیزم موفق باشی