۱۶۲۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 91 عنوان لاغری 225 بازدید | 44 پست سلام عزیزان میشه کمک کنید یه روش موثر برای میخوام دلم میخواد لاغر بشم ولی هرکاری میکنم نمیشه 😒کسی کاری کرده نتیجه گرفته 1401/07/14 | 02:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صوررتییییی عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 835 برنامه ورزش دانلود کن هر روز انجام بده هم فرم میگیری هم لاغر خیلی موثره از بازار دانلود کن الان گوگل پلی جواب نمیده 🍀💜منتظریم یه نی نی کوچولو بیاد تو زندگیمون 💚 لطفا💛 برام یه صلوات بفرستید که زود مامان شم✨💛🙃
مارینابانو عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 819 ومن که هیچ اراده ندارم چ کنم منه شکمو مادرم را به یک صلوات مهمان کنید اجرتون با حضرت زهرا
۱۶۲۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 91 برنامه ورزش دانلود کن هر روز انجام بده هم فرم میگیری هم لاغر خیلی موثره از بازار دانلود کن ال ... اها خیلی ممنون
مادرترنم عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 1266 ۸۵ کیلو ۱۶۵ قدم هم وزن منی من کار خاصی انجام نمیدم فقط اراده میخواد.رژیم کالری شمار دارم و تو خونه هم ورزش میکنم .فست فود و نوشابه و شیرینی و تنقلاتم به کل حذف کردم بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�
nana7510 عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 10813 ومن که هیچ اراده ندارم چ کنم منه شکمو وای الان دلم بستنی میخواد چاقم هستم😐 گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
مادرترنم عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 1266 من ۹۳ بودم الان یه ماه هست شدم ۸۶ بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�
۱۶۲۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 91 هم وزن منی من کار خاصی انجام نمیدم فقط اراده میخواد.رژیم کالری شمار دارم و تو خونه هم ورزش میکنم .فس ... همون دیگه من اراده ندارم
مارینابانو عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 819 وای الان دلم بستنی میخواد چاقم هستم😐 من بخاطر چاقی ام افسرده هستم الان مربا و کره خوردم مادرم را به یک صلوات مهمان کنید اجرتون با حضرت زهرا