2777
2789

بچه ها من شهر غریب زندگی میکنم ، هر چند ماه یکبار من و همسرم میریم شهرمون...خلاصه اینبار ک مرخصی گرفتیم و رفتیم ، خاهر شوهرم محلم نزاشت ، بی دلیل هااا یعنی خودم شوکه شدم ک ببینم واقعا چکاری کردم که به زور جواب سلاممو میده و محل نمیده و نگاهمم نمیکنه...خیلییی ناراحت شدم و دلم شکست چون هیچ وقت بی احترامی نکردم بهشون و آدم بی ادبی نیستم خلاصه که ما دیگ میخاستیم برگردیم بازم به زور باهام خداحافظی کرد ولی اون و شوهرم با هم روبوسی کردن و خداحافظی کردن..اینم بگمااا شوهرم عین خیالش نبود ..بعد که اومدیم خونه خودمون شوهرم بهم گفت ک اومدن گفتن بخاطر این چیزا ازت ناراحتن...خداشاهده یه دلایل مسخره ای داشتن..مثلا گفته بودن رفته تو اتاق خوابیده زنت ، خب ما شب تو جاده بودیم نخوابیده بودم..صبح ک رسیدیم تو اتاق ی چرت زدم..خلاصه خستتون نکنم دلایل چرت و مضخرف و شوهرمم میگفت یجاهایی ب تو حق میدم یجاهایی ب اونا...اونا ک برام مهم نیستن ولی خیلی از شوهرم ناراحتم ،، الانم تلفنی باخاهرش حرف میزنه و اینا ، شما باشین از شوهرتون دلگیر میشین؟ حس میکنم اولویت شوهرم نیستم اگه بودم نمیزاشت با من این برخوردو کنن...الانم خیلی وقته دست ب یکی کردن خانوادش ک به من زنگ نزنن...ولی ب شوهرم زنگ میزنن

من دیگ هیچی ب کتفم نیست

ناراحت شاید همون لحظه اما ب روش میاوردم و دیگ محلی بهش نمیدادم و زیادم رفت و امد نمیکردم

اعصاب و ارامشم برام زیادی حائز اهمیتع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیگ هیچی ب کتفم نیست ناراحت شاید همون لحظه اما ب روش میاوردم و دیگ محلی بهش نمیدادم و زیادم رفت ...

ببین خانوادش ک خودشونو از چشمم انداختن و بدرک ک نمیزنگن بهم و قطع رابطه کردن با من...چون شهر غریبم کلا رابطم کمه باهاشون..ولی از شوهرم دلگیرم 

اول اینکه بهتر زنگ نزنن مگه مهمه؟ مال منم نمیزنن والا 

دوم اینکه ی زنگ بزن ب خواهر شوهرت بگو بچه ک نیستی اگه دوست داری تو قیافه باشی هرجور دوست داری ولی اگه مشکلی داری ب خودم بگو تا همون لحظه جوابتو بدم

ببین خانوادش ک خودشونو از چشمم انداختن و بدرک ک نمیزنگن بهم و قطع رابطه کردن با من...چون شهر غریبم ک ...

میفهمم ار 

ولی انتظارتو از همه ب صفر برسون 

هیچوقت خونوادشو ول نمیکنع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

از آدمایی که ازتون ایرادهای الکی میگیرن ایرادهای الکی بگیر ،مثلا بگو موقعی که بهشون سلام کردم سرد جوابم رو دادن و خیلی تحویل نگرفتن منم ناراحت شدم رفتم تو اتاق خوابیدم

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

از آدمایی که ازتون ایرادهای الکی میگیرن ایرادهای الکی بگیر ،مثلا بگو موقعی که بهشون سلام کردم سرد جو ...

بخدا عادت ندارم شوهرمو قاطی مسائل خاله زنک کنم ولی اونا بدجنسن میرن تو گوش شوهرم میخونن...خیلیییی از شوهرم ناراحتم تف بهش

بخدا عادت ندارم شوهرمو قاطی مسائل خاله زنک کنم ولی اونا بدجنسن میرن تو گوش شوهرم میخونن...خیلیییی از ...

شروع کننده اینجور حرفها نباش ولی اجازه نده با چنین حرفهایی مورد قضاوت قرار بگیری،اگر ایراد میگیرن از خودت دفاع کن و دوبرابر ایرادهایی که گرفتن ازشون ایراد بگیر

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

بخدا عادت ندارم شوهرمو قاطی مسائل خاله زنک کنم ولی اونا بدجنسن میرن تو گوش شوهرم میخونن...خیلیییی از ...

تا حالا تجربه این مسائل رو نداشتم ولی ب نظرم بهتره ب شوهرت بگی دلیل ناراحتیتو با حرف زدن مشکلتونو حل کنید چون اینجوری هم شوهرت هیچوقت نمیفهمه چه کارایی ممکنه باعث ناراحتیت شه و دوباره ممکنه تکرار کنه هم اینکه خودت عذاب میکشی و کم کم این تو خودت ریختنا یهو میبینی یه روز دیگه طاقت نمیاره سر مشکل بعدیتون حتی اگه کوچیک باشه حرص تمام این مدتو خالی میکنی میشه یه دعوای بزرگ بیهوده

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن