2777
2789
عنوان

مجرد بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 154 پست
توروخدا منو نخور😬

خوردنی نیستی

ولی میگم تو مارو درک نمیکنی اگه درک میکردی از این جملات کلیشه ای نمیگفتی.... 

خواهش میکنم فقط نگین وقتش نیس نگین حکمت نگین صبر چون دیگه تحمل ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شما نگفتم به خدا با اون یکی کاربر بودم

کلی میگم عزیزم

از این جملات قصار زیاد استفاده نکنید لطفااااا

کلی میگم عزیزم از این جملات قصار زیاد استفاده نکنید لطفااااا

به خدا خود منم مجردم ۲۸ سالمه میدونم چی میگید ولی خب چیکار کنیم کاری جز دعا نداریم .

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁
به خدا خود منم مجردم ۲۸ سالمه میدونم چی میگید ولی خب چیکار کنیم کاری جز دعا نداریم .

بنظرم ول کن دعا رو

بهتره بخدا

من از وقتی که ختم وچله نمیگیرم اعصابم آرومتره

دیگه غصه نمیخورم 

خوردنی نیستی ولی میگم تو مارو درک نمیکنی اگه درک میکردی از این جملات کلیشه ای نمیگفتی.... 

منم ۳۳ سال مجردم هنوز عروس نشدم فقط نامزدم همین،گفتم من اینکارارو کردم ی پیشنهادبود عزیزم الان دختر خاله ی من دوبارازدواج کرده ازهربارش دوتابچه داره ینی چهارتا یکی شوهراش جداشد یکیش زندانه الان بنظرت قسمت اون بهتره برا ازدواج یا منگه هنوز دخترم ؟ همسن هسیم،کاش بفهمی چی میگم،براهمین میگم صبورباش خدا بنده هاشو ول نمیکنه خودمم خیلی بارها نا امیدمیشدم وحتی میشم اماکاری برنمیاد 

❤ متاهل❤

خوردنی نیستی ولی میگم تو مارو درک نمیکنی اگه درک میکردی از این جملات کلیشه ای نمیگفتی.... 

خدایی لازم هم نبود بهم بگی خوردنی نیسی ،یکم مهربونترباشی خودتم آرومتری عزیزدلم حالاهی استرس و اعصاب خوردی و اینا مارو ب جایی نمیرسونه فقط داریم پیرمیشیم همین

❤ متاهل❤

منم ۳۳ سال مجردم هنوز عروس نشدم فقط نامزدم همین،گفتم من اینکارارو کردم ی پیشنهادبود عزیزم الان دختر ...

میفهمم چی میگی

ولی منم همسن تو هستم

خودت موفق شدی مبارکت

ولی ب من نگو صبور باش

حساسیت دارم  ب این کلمات..... 

خدایی لازم هم نبود بهم بگی خوردنی نیسی ،یکم مهربونترباشی خودتم آرومتری عزیزدلم حالاهی استرس و اعصاب ...

ببخش عزیزم 

من نسبت ب بعضی کلمات حساسم

زیاد که بفهمم عصبی میشم

چون درگذشته خیلی مذهبی بودم وبه جایی نرسیدم

اعتقاداتم رو ازدست دادم...... 

واسه شوهر نیست  من از تنهایی دارم دیوونه میشم انقد تنهام وقتی یکیو میبینم کلی حرف واسه گفتن د ...

منم خیلی تنهام

دورم پر آدمه ولی وجودشون برام عذابه

دوست قابل اعتماد هم ندارم که براش حرف بزنم

دوتا دوست داشتم هرچی میگفتم همه جا رو خبر میکردن

بابامم یه آدم عوضیه شکاکه خدا ازش نگذره

میفهمم چی میگی ولی منم همسن تو هستم خودت موفق شدی مبارکت ولی ب من نگو صبور باش حساسیت دارم  ...

ببخشید نمیدونستم ک ازحساسیتت ،خودتو ب یه هنری کاری چیزی سرگرم کن فکرت درگیرنباشه عزیزم،،رفتوامد کن دوستی پارکی چیزی روحیه تو عوض کن منک نمیتونسم زیاد اما خب بازم شکر،منم مشکل شنوایی داشتم ازنظرظاهر خوبم همه چی دیگ ببین من چقدغصه خوردم ک همه چیم خوبه ونمیشده اونم بخاطر ی مشکل کوچیک یه گوشم

❤ متاهل❤

ببخشید نمیدونستم ک ازحساسیتت ،خودتو ب یه هنری کاری چیزی سرگرم کن فکرت درگیرنباشه عزیزم،،رفتوامد کن د ...

منم محدودم

نمیتونم زیاد برم جایی 

واسه شوهر نیست  من از تنهایی دارم دیوونه میشم انقد تنهام وقتی یکیو میبینم کلی حرف واسه گفتن د ...

ببخش اگه ناراحتت کردم

ما میایم اینجا که باهم حرف بزنیم تنهاییامون پربشه آروم بشیم نمیدونم چرا همو دلخور میکنیم

ببخش عزیزم  من نسبت ب بعضی کلمات حساسم زیاد که بفهمم عصبی میشم چون درگذشته خیلی مذهبی بودم و ...

خداببخشه عزیزم درکت میکنم همه اینارو خودمم یبار کلاس قران میرفتم معلمه براثبت نام گفت تو گوشت کم میشنوه چجوری مبخای بیای بخدا برگشتم خونه چادر وهمه چیو گذاشتم کنارچقد دلموشکست،هدبنومیزدم دسکش مقنعه خیلی باحجاب یوقتایی ادم میبره کلا از همه چی

❤ متاهل❤