بچه ها خسته شدم از تنهایی ۲۳ سالمه بچه های کوچیکتر از من تا ۸۳ اینا ازدواج کردن چون خانواده خوبی ندارم دوست دارم زودتر برم ولی خاستگار خوبی نبوده تا حالا خودم اهل دوس پسر اینا نبودم که بخوام باهاش ازدواج کنم الانم اصلا بلد نیستم با کسی دوست بشم از خونهم که فراریم ترس از همیشه مجرد موندن دارم خیلیم تنهام😔
شاید باورت نشه😂ولی سه تا چهل شب نمازشب کامل خوندم دوماه هرروز نماز جعفر طیار هیچی نمیشه گن ...
بعد از نماز جعفر طیار دعای زادالمعاد خوندید؟؟؟؟ تو نماز شب دعا های قنوت رو کامل خوندید؟؟؟ تو مدت چله ترک گناه کردید؟؟ اینارو واسه اطلاعات خودم میپرسم ناراحت نشید.
چاره ای جز صبوری نداشتم عزیزم،اره میگم ک من چله واقعه و حشر برداشتم اما چهل ویک روز درستشه،شاید دوماهم نشده باشه ک فعلا نامزدم ازخدامیخام همه دخترای تنها همدم داربشن وخوشبخت 😘
بعد از نماز جعفر طیار دعای زادالمعاد خوندید؟؟؟؟ تو نماز شب دعا های قنوت رو کامل خوندید؟؟؟ تو مدت چ ...
اره زادالمعاد میخوندم حتی گریه میکردم و میخوندم در این حد حالم بد بود نه بخاطر شوهر بخاطر حرفایی ک شنیده بودم دلم شکسته بود دعاهای قنوت هم همشو میخوندم فقط ۳۰۰ بار الهی العفو رو کمترش کرده بودم
نمیخونم مکه اینهمه دختر تو دنیا ازدواج میکنن همشون از این کارا کردن من که دیگه ب هیچی اعتقاد ...
خب همه که مثل هم نیستن هر کسی تو این دنیا امتحان میشه مطمئن باشید کمتر کسی پیدا میشه امتحان نشه.تو این امتحان شدن ها هم باید دست به دعا بشیم و صبر کنیم اینم شاید امتحان ماست.پس صبور باشیم خدا هیچ وقت برا بنده هاش بد نمیخواد خیلیییییی مهربونه