2777
2789
عنوان

مجرد بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 154 پست
خدانکنه مهربون چی بگم😔 دیگه دارم شک میکنم به اعتقاداتم مگه میشه این همه ختم و چله هیچی نشه دوماه ...

دقیقا میفهممت خودمم چنباری کلا ازنمازخوندن دس کشیدم من حتی قرانو ختم میکردم اماباز ناامید نشدم وبازچله هاروبرداشتم سعی کن ازته دلت باشه کارات خداهم خودش کمکمون میکنه عزیزم مفهممت شک میفته تو دلت اما اخرشم ما ادما کارمون گیر خودشه 😂❤

❤ متاهل❤

میگن کم کم باید چهل روز یازده رکعت کامل و دعای قنوت رو هم کامل بخونی من تو تاپیک های نماز شب اونایی ...

نمیخونم 

مکه اینهمه دختر تو دنیا ازدواج میکنن همشون از این کارا کردن

من که دیگه ب هیچی اعتقاد ندارم 

خواهش میکنم فقط نگین وقتش نیس نگین حکمت نگین صبر چون دیگه تحمل ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا میفهممت خودمم چنباری کلا ازنمازخوندن دس کشیدم من حتی قرانو ختم میکردم اماباز ناامید نشدم وبازچ ...

ارررره دقیقا

قهر میکنم باز میرم با گریه میگم خدااایا خب بده دیگه مگه چی میشه😂😂 باز یه ختم جدید میگیرم

خدایا شکرت
شاید باورت نشه😂ولی سه تا چهل شب نمازشب کامل خوندم  دوماه هرروز نماز جعفر طیار هیچی نمیشه گن ...

بعد از نماز جعفر طیار دعای زادالمعاد خوندید؟؟؟؟‌ تو نماز شب دعا های قنوت رو کامل خوندید؟؟؟‌ تو مدت چله ترک گناه کردید؟؟ اینارو واسه اطلاعات خودم میپرسم ناراحت نشید.

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁
چقد صبوری  خودت گرفتی ب ما میگی صبور باش؟

چاره ای جز صبوری نداشتم عزیزم،اره میگم ک من چله واقعه و حشر برداشتم اما چهل ویک روز درستشه،شاید دوماهم نشده باشه ک فعلا نامزدم ازخدامیخام همه دخترای تنها همدم داربشن وخوشبخت 😘

❤ متاهل❤

بعد از نماز جعفر طیار دعای زادالمعاد خوندید؟؟؟؟‌ تو نماز شب دعا های قنوت رو کامل خوندید؟؟؟‌ تو مدت چ ...

بیخیال بخدا ب این چیزا نیس

ب چشمم دیدم همه کاره بودن خوشبخت شدن

بعد از نماز جعفر طیار دعای زادالمعاد خوندید؟؟؟؟‌ تو نماز شب دعا های قنوت رو کامل خوندید؟؟؟‌ تو مدت چ ...

اره زادالمعاد میخوندم حتی گریه میکردم و میخوندم در این حد حالم بد بود نه بخاطر شوهر بخاطر حرفایی ک شنیده بودم دلم شکسته بود دعاهای قنوت هم همشو میخوندم فقط ۳۰۰ بار الهی العفو رو کمترش کرده بودم

ترک گناه هم راستش زیاد نه

چون بالاخره غیبت پیش میاد😢

خدایا شکرت
ارررره دقیقا قهر میکنم باز میرم با گریه میگم خدااایا خب بده دیگه مگه چی میشه😂😂 باز یه ختم جدید می ...

😂😂😂😂وای اره مادرم بهم میگف دمدمی یروز خانم جلسه ای میشی باچادری یروز یجور دیگ😂

❤ متاهل❤

نمیخونم  مکه اینهمه دختر تو دنیا ازدواج میکنن همشون از این کارا کردن من که دیگه ب هیچی اعتقاد ...

خب همه که مثل هم نیستن هر کسی تو این دنیا امتحان میشه مطمئن باشید کمتر کسی پیدا میشه امتحان نشه.تو این امتحان شدن ها هم باید دست به دعا بشیم و صبر کنیم اینم شاید امتحان ماست.پس صبور باشیم خدا هیچ وقت برا بنده هاش بد نمیخواد خیلیییییی مهربونه

چاره ای جز صبوری نداشتم عزیزم،اره میگم ک من چله واقعه و حشر برداشتم اما چهل ویک روز درستشه،شاید دوما ...

منم سوره حشر خوندم

چرا نداد؟ 

منم پارسال باامیدخوندم

باعشق

پس چرا نشد

خدا خواست بهت بده دمش گرم مبارکت

ولی خواهشااا از این حرفا نزنین آدم عصبی میشه 

همش میگی صبر

بوقتش 

اره زادالمعاد میخوندم حتی گریه میکردم و میخوندم در این حد حالم بد بود نه بخاطر شوهر بخاطر حرفایی ک ش ...

نمیدونم والا چی بگم .شاید هنوز وقتش نرسیده خب تو مدت چله خواستگار هم نداشتین