2777
2789
عنوان

مجرد بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 154 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بیکاری؟ خب اگه شرایط اشتغال رو داری برو سر کار ! آدم اگه دستش تو جیب خودش باشه دیگه واسه چی ازدو ...

مگه همچی پوله

پس تنهایی چی

نیاز عاطفی چی

نیاز جنسی

میل مادر شدن...... 

خواهش میکنم فقط نگین وقتش نیس نگین حکمت نگین صبر چون دیگه تحمل ندارم
من بابعضی جملات مشکل دارم یکی بگه صبر کن یکی بگه ب وقتش یکی بگه صلاح نیس عصبی میشم  مگه حر ...

ببین حالت رودرک میکنم.. این جملات برات سخته ولی حقیقت..

مامانای ما با زمان الان فرق داشتن‌..من خودم به شخص ازدواج توسن پایین راقبول دارم..

ولی خب ببین  دختر خوب، یه وقتایی یه چیزایی به خواست ما نمیشه‌‌..من نمیگم حرام خواستی...ولی خدا گاهی زمان دیگه ای رومناسب میدونه..

خواستگارات ازچه نظر خوب نبودن؟معیارت چیاست؟

مگه همچی پوله پس تنهایی چی نیاز عاطفی چی نیاز جنسی میل مادر شدن...... 

بابا پول داشته باش برو تفریح کن انقد بهت خوش میگذره که نیاز عاطفی و تنهایی و  تمام این چیزا یادت میره مادر شدن و ازدواج همش دردسره حالا مثلا مادر های ما عمرشونو به پای ما گذاشتن چی شدن 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بابا پول داشته باش برو تفریح کن انقد بهت خوش میگذره که نیاز عاطفی و تنهایی و  تمام این چیزا یاد ...

مگه همه چی به پول؟

مادرشدن،بچه داری..این جور چیزا رو باپول نمیشه قیاس کرد..

چقدر مگه میشه تفریح کرد؟؟

ببین حالت رودرک میکنم.. این جملات برات سخته ولی حقیقت.. مامانای ما با زمان الان فرق داشتن‌..من خودم ...

زمان مناسب یعنی چه زمانی 

دوستام بچه راهنمایی دارن

اگه من الان گناه کنم گردن کیه؟ 

خواستگارام یا معتادوبدبخت بودن

یا مشکل دار 

چرا نباید یه آدم معمولی وسالم سر راهم قرار بگیره. 

خیلی چیز زیادی از خدا خواستم؟ 

اگه زیاده اینم نمیخوام دیگه هیچی نمیخوام

بابا پول داشته باش برو تفریح کن انقد بهت خوش میگذره که نیاز عاطفی و تنهایی و  تمام این چیزا یاد ...

این حرفتون واسه خونواده های ایرانی و مکانی مثل ایران جور درنمیاد

یه دختر مگه چقد میتونه تفریح کنه؟

حتی واسه تفریح شبانه باید مرد کنارش باشه

صبح تاشب هم تفریح کنی شب نیاز به همدم داری

خدایا شکرت
مگه همه چی به پول؟ مادرشدن،بچه داری..این جور چیزا رو باپول نمیشه قیاس کرد.. چقدر مگه میشه تفریح کر ...

والا من داشته باشم همه چیز رو فدای تفریح میکنم هر کی از یه چیزی لذت میبره دیگه یکی از بچه داری یکی از خوشی و تنهایی

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

این حرفتون واسه خونواده های ایرانی و مکانی مثل ایران جور درنمیاد یه دختر مگه چقد میتونه تفریح کنه؟ ...

دقیقاااا

چ تفریحی وقتی یه خانواده مذهبی وسنتی داریم؟ 

دقیقاااا چ تفریحی وقتی یه خانواده مذهبی وسنتی داریم؟ 

یه مسافرت نمیتونیم تنها بریم 

شب ساعت ۱۲ دلمون بگیره نمیتونیم بریم دور بزنیم

همه اونایی هم ک خونواده سنتی نداشتن و ازاد بودن سن کم ازدواج کردن

خدایا شکرت
زمان مناسب یعنی چه زمانی  دوستام بچه راهنمایی دارن اگه من الان گناه کنم گردن کیه؟  خواس ...

قدرت خدا به اندازه ای هست که هیچ چیزی براش سخت وزیاد نیست..

اگه من میگم زمان مناسب برای این که شاید خدا میدونه چه زمانی ازدواج کنی خوشبخت تری..شایدم میخواد بدونه تا چه اندازه روی اعتقادات میمونی وگناه نمیکنی..

این کع خودت روبابقیه مقایسه کنی درست نیست‌‌..زندگی هرکس بادیگری متفاوت..اگه اونا مثلا توسن بالا میخواستن ازدواج کنن شما هم باید همون کارومیکردی؟؟

نمیدونم این کاری که میگم راقبول داری یانه ولی یه ختم هست به نیت ازدواج ازشیخ نخودکی..خیلی موثق..اگه میخوای بهت بگم