2777
2789
عنوان

مجرد بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 154 پست
چرا خیلی هم جور در میاد ولی خب زیاد نیستن من که خودم پولدار نیستم ولی در کل گفتم اگه پولش باشه واقعا ...

گلم هرکی یه سلیقه داره

تو نمیخوای

ان شاءالله هرچی دوس داری خدابهت بده

ولی من خسته شدم..... 

خواهش میکنم فقط نگین وقتش نیس نگین حکمت نگین صبر چون دیگه تحمل ندارم
چرا خیلی هم جور در میاد ولی خب زیاد نیستن من که خودم پولدار نیستم ولی در کل گفتم اگه پولش باشه واقعا ...

یکی مثل من ک مادر نداره و مسئولیت خونه همین الانم گردنشه پس ازدواج زیادم واسش سخت نیست 

پول هم داشته باشم ازادی ندارم ک بخوام عشق و حال کنم

باور کن سن ک بره بالاتر حتی دوران پیری تنهایی اذیتت میکنه

خدایا شکرت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا من داشته باشم همه چیز رو فدای تفریح میکنم هر کی از یه چیزی لذت میبره دیگه یکی از بچه داری یکی ا ...

ولی همه اینا حدی داره..مطمئن باش وقتی هم زیاد تفریح کنی بازم یه گوشه دلت نیاز به یه همدم هست..فقط بچه داری که نیست..

قدرت خدا به اندازه ای هست که هیچ چیزی براش سخت وزیاد نیست.. اگه من میگم زمان مناسب برای این که شاید ...

خب این عادلانه نیست😔

ک عمرمون بره هیچی از زندگی نفهمیم دیر ازدواج کنیم ک خدا میخواد ببینه تا چه حد میتونیم گناه نکنیم؟

اگه تصمیمش این باشه تا اخر مجرد بمونیم چی؟این کجاش عدالته؟

خدایا شکرت
قدرت خدا به اندازه ای هست که هیچ چیزی براش سخت وزیاد نیست.. اگه من میگم زمان مناسب برای این که شاید ...

اینا همش حرفه

مثلا من الان روم نمیشه به لباس عروس فکرکنم

چه برسه بپوشم

ذوق وشوقی ندارم

خدابخوادخوشبخت کنه ربطی ب سن کم وزیاد نداره

خیلیها توسن کم ازدواج کردن واز زندگیشون راضی هستن وبرعکس

ولی همه اینا حدی داره..مطمئن باش وقتی هم زیاد تفریح کنی بازم یه گوشه دلت نیاز به یه همدم هست..فقط بچ ...

نه خیلی ها هم هستن که هیچ وقت دلشون نمیخواد همدم داشته باشن و تنهایی رو ترجیح میدن دلیل نمیشه که همه مثل هم باشن این همه دختر و پسر که خودشون خواستن مجرد باشن نظر آدم ها متفاوته قرار نیست همه تا سن پیری هم دلشون همدم بخواد 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

خب شاید من نتونستم منظورم رو خوب بگم من در مورد کسایی گفتم که شرایط مالی خوبی دارن که بتونن مستقل بش ...

اره این خیلی خوبه

منم اگه پول داشتم تفریح داشتم مستقل و ازاد بودم شاید شاید هیچ وقت ازدواج نمیکردم

خدایا شکرت
خب این عادلانه نیست😔 ک عمرمون بره هیچی از زندگی نفهمیم دیر ازدواج کنیم ک خدا میخواد ببینه تا چه حد ...

به نظرت میشه ازخدا ایراد گرفت؟؟

ما بهتر ازخدا متوجه میشیم؟؟

خب مگه فقط به ازدواج...دنبال هنر برو،کتاب بخون،

درس خوندن اگه شرایطش هست..

وبرای ازدواج حتی اگه خانمی ،دوستی،مطمئن میشناسی بهش بسپار موردی بودمعرفی کنه چه ایرادی داره؟؟

اره این خیلی خوبه منم اگه پول داشتم تفریح داشتم مستقل و ازاد بودم شاید شاید هیچ وقت ازدواج نمیکردم

خب منم که از اول دارم همینو میگم البته بدون شاید های شما من مطمینم که قطعا به ازدواج فکر نمی‌کردیم 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

به نظرت میشه ازخدا ایراد گرفت؟؟ ما بهتر ازخدا متوجه میشیم؟؟ خب مگه فقط به ازدواج...دنبال هنر برو،ک ...

نه😔ولی میتونست قشنگترش کنه

دنبال هنر هم رفتم لیسانسم هم گرفتم 

ولی هر خواستگاری میاد یه جای کار میلنگه

نمیدونم حس میکنم طلسم شدم

خدایا شکرت
به نظرت میشه ازخدا ایراد گرفت؟؟ ما بهتر ازخدا متوجه میشیم؟؟ خب مگه فقط به ازدواج...دنبال هنر برو،ک ...

نمیشه بهش ایراد گرفت فقتو امیدوارم اگه به گناه افتادم اونم ازمن ایرادنگیره

واقعاااا تحمل وضع الانم برام سخته

اینا همش حرفه مثلا من الان روم نمیشه به لباس عروس فکرکنم چه برسه بپوشم ذوق وشوقی ندارم خدابخوادخ ...

کدوم قسمت حرفم راقبول نداری عزیزم؟؟

مگه من میگم باسن پایین نمیشه خوشبخت بود؟

ماالان کلی فامیل داریم توسن پایین ازدواج کردن وخوشبختن..

این دوستمون هم خواستگار داره ولی مناسب نیستن..منم میگم توکل باید کرد ان شاءالله به وقت خودش یه شخص مناسب میاد..

ولی درکش میکنم..سخته..

نمیشه بهش ایراد گرفت فقتو امیدوارم اگه به گناه افتادم اونم ازمن ایرادنگیره واقعاااا تحمل وضع الانم ...

نمیشه اینجوری که عزیزم..

درواقع داریم به خدا میگیم اگه دادی که دادی .‌اگه ندادی من کار خودم رومیکنم ..این از بندگی درست به دور نیست..؟