2777
2789
عنوان

مجرد بودن

1851 بازدید | 154 پست

بچه ها خسته شدم از تنهایی ۲۳ سالمه بچه های کوچیکتر از من تا ۸۳ اینا ازدواج کردن چون خانواده خوبی ندارم دوست دارم زودتر برم ولی خاستگار خوبی نبوده تا حالا خودم اهل دوس پسر اینا نبودم که بخوام باهاش ازدواج کنم  الانم اصلا بلد نیستم با کسی دوست بشم از خونه‌م که فراریم ترس از همیشه مجرد موندن دارم خیلیم تنهام😔

منم ۲۶ سالمه تا حالا حتی یه خواستگار هم نداشتم مجردی معایب داره ولی بازم نسبت به متاهلی بهتره 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همین الان داشتم فکر میکردم چه زود گذشت چند ماه دیگه ۲۲سالم میشه 

میخوام بدونی که من عوض شدم ، شایدم یکم عوضی .. اینسری دیگه واقعا اون قلب مهربونمو انداختم جلوی سگا تیکه تیکش کردن ؛ میخوام بدونی که دیگه با موش مردگی بازیاتون خام نمیشم ، دیگه فرصت نمیدم دیگه درک نمیکنم ! دیگه با کوچیک ترین چیز ترکتون میکنم و میرم . الان ی قلب جدید دارم با قانونای جدید .. قانون اول و اخرش اینه که اگه از این قلب رفتی ، دیگه راه برگشتی وجود نداره ! یا الان یا هیچوقت .

امید به خدا. به وقتش درست می‌شه

اما تجربه‌م رو بخوام بهت بگم، نمی‌تونی به‌هوای فرار از خانواده به ازدواج ترغیب بشی. این‌جوری اون موردی که باید اتفاق نمی‌افته برات. رها کن و بذار خدا خودش جلو پات بذاره. 

از راه‌های دیگه تلاش کن. اطلاعات خودتو بده به معرف‌ها. زیادن یه پرس‌وجو کنی پیدا می‌کنی. 

توکل کن به خدا..باور کن وقتی توکل کنی وازته دلت بخوای ..به وقت خودش برات محقق میشه...

من بابعضی جملات مشکل دارم

یکی بگه صبر کن

یکی بگه ب وقتش

یکی بگه صلاح نیس

عصبی میشم 

مگه حرام درخواست کردیم

مگه بچه ایم

مامانای ما همسن ما بودن بچه بزرگ داشتن..... 

خواهش میکنم فقط نگین وقتش نیس نگین حکمت نگین صبر چون دیگه تحمل ندارم