2777
2789
عنوان

درمان شپش😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4729 بازدید | 60 پست

شامپو پرمیترون بگیر قیمتشم ۲۰تومنه،باشونه مخصوص شپش

مرتب شونه کن

ولی اگه تونستی حتماببرش دکتر داروهای مخصوص سنشو میده زودم ازبین میرن

سس مایونزم شنیدم خوبه مثلا۴ساعت بزاری روسرش نایلون بکشی تاخفه بشن یروزدرمیون انجام بدی

وسایل شخصیشو مرتب بااب داغ بشور

سشوارواتوموهم خوبه میسوزونشون

💜نه توآنی که همانی💜 نه من آنم که تو دانی💜_________خدایا من به دستای توخیره شدم امیدمو ناامیدنکن 💔______اگه تونستی ازته دلت برای برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرست💔🤲🏼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین من بدون کوتاهی درمان کردم هر شب سس مایونز بمال سرش با پلاستیک بپوشون بزار تا صب بمونه بعد با ت ...

من يه بار سس مايونز زدم با پلاستيك پوشندم شپشا همه اومدن بيرون روي پيشوني و اطراف😂ميخواستن از پلاستيك بيان بيرون

وای نگران نباش.من دکترای شپش شناسی گرفتم از وقتی دخترم میره مدرسه هر سال اول پاییز می گیره.

الآنم داره🥴 دوساله قطره ی گیاهی معجزه میخرم .هیچ ملافه ای رو هم نمی شورم رشکم جدا نمی کنم

چند بار  هفت قطره به سرش میزنم.رشکها پوک میشن زنده ها هم می میرن.

تو سایت با سلام اصلش گیر میاد

پسر من گرفت یه هفته ای تمیز کردم خودمم گرفته بودم

تو آفتاب روزی سه ساعت از تو موهاش رشک و شپش جدا کردم بعدشم میبردم حموم با نرم کننده شونه میکردم سر یه هفته پاک شد خودمم به همین روش

فقط باید وقت بذاری پاکسازی کنی

تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏

دخترمنم سال قبل داشت اول موهاشا تا چندروز شما تا یه هفته بزن روغن بادوم تلخ زدم توپلاستیک گزاشتم‌ روسری سرش کردم گاهی چند ساعت گاهی تاصبح همه ی شپش هامردن تخم هاشونم خفه شدن ولی چون زیاد بودموهاشا‌کوتاه کردم خیلی خوب شدخداراشکر.درضمن درهم خوری خیلی بدترمیکنه هواست به تغذیه اش باشه

واااای  پن دخترم موهاش شپش داشت من ندیده بودم نمیدونستم رفت خونه مادرشوهرم اونجا بهش گفته بودن موهات شپش داره اومد خونه گفت نگاه کردم دیدم وااای کلی شپش داره و من نمیدونستم اونا شپش ۷ ماه درگیر بودم بهترین شامپوها رو خریدم خوب نشد کم میشد دوباره بعد از مدتی زیاد میشد دکتر هم بردم همینطور کم شد ولی پاک نشد کامل آخرش یه خانمی خدا خیرش بده داروی شپش کش داد موهاش تو سه بار مصرف کامل پاکسازی شد و دیگه خدارو شکر برای همیشه خلاص شدم حالا خواستید شماره خانمه رو میفرستم براتون شما خم بخرید ارسال به تمام نقاط کشور داره ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۹