2777
2789

دواطلبای کارشناسی مسلماا بیشترن و رقابت سختتره

اما کدومش سختتره؟؟؟

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀

ارشد خیلی سخت تره 

خودم هردو مقطع دانشگاه تهران بودم 

ولی ارشد سخت تر بود کنکورش

♡یه دختر قوی و جنگجو ام🌸💕 ▪︎کتاب خواندن📚 ▪︎رسیدگی به خود💄👒 ▪︎عاشق خرید😂🛍  ▪︎دانشجو 🎓   ▪︎تهران📍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب به همون نسبت ظرفيت ارشد كمتره و درساش سختتر. پس ارشد سختتره

من مبتلا به بيماري "دو قطبي" هستم.  امضام بسته به اينكه توي چه فازي قرار دارم عوض ميشه 😁 الان خيلي خوبم و شاد و پر انرژي. بيناراي دوقطبي بعضي وقتا افسردگي شديد دارن و بعضي وقتا شاد و شنگول. سوال بيشتري داشتي در خدمتم 😁  از اين جا به بعد انضاي قبليم هست كه توي فاز افسردگي بودم👈 زندگي اي كه بعد از هر بار نفس كشيدن ، اشك ميريزي كه چرا هنوز نمردي و زنده اي، زندگي نيست. زجر هست... به اميد روزي كه خوابم ابدي بشه 🤘

صد در صد کارشناسی سختتره

کارشناسی ارشد خیلی سطح سوالات و قبولی راحت تره

به نظرم کسی شیش ماه برای کنکور کارشناسی ارشد بخونه جزو رتبه برترها میشه حتی اگر کارشناسی متفاوت باشه

خوشحالی یعنی:دماغتو با لباس عشقت پاک کنی. چیه؟!خب من اینجوری خوشحالم ..به خودشم گفتم گفت اشکال نداره :)
والا من هرکیو دیدم ارشد داده رتبه دو رقمی و تک رقمی اورده انگار راحته

جدااا؟؟؟؟😮😮😮

صد در صد کارشناسی سختتره کارشناسی ارشد خیلی سطح سوالات و قبولی راحت تره به نظرم کسی شیش ماه برای ک ...

الان شروع کنم واسه ارشد بخونم تا اسفند بنظرت دو رقمی میشم؟😆

الان شروع کنم واسه ارشد بخونم تا اسفند بنظرت دو رقمی میشم؟😆

صد در هزار😍

خوشحالی یعنی:دماغتو با لباس عشقت پاک کنی. چیه؟!خب من اینجوری خوشحالم ..به خودشم گفتم گفت اشکال نداره :)
ارشد خیلی سخت تره  خودم هردو مقطع دانشگاه تهران بودم  ولی ارشد سخت تر بود کنکورش

رشتتون چی بود

فقط من یه نکته ای بگم اول از مهمه منابع کنکوری مهم باید جمع کنی و دیگه واقعا استارت شروع رو بزنی و اصلا نباید وقتو تلف کنی