2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما کتاب زیست جامع رو نو بخر چون تغییرات داره هر سال زیست ولی شیمی و فیزیک و ریاضی تغییرات خاصی نداش ...

اره منم ریاضی خ سبز جامع و زیست خ سبزجامع 

و مبتکران دوجلدی هرپایه 

هدفت چیه؟شهر دیگه میتونی بری؟معدلت چند بود

اره هدفم پیرا هست عاشق بیمارستان و اینکارام چراکه نه برم شهردیگه عالیه 

معدل کل دوازدهمم ۱۷ خرده ولی کتبی ۱۴ خرده 

توچی؟

به نظرم برو کتاب فروشی نه از دیوار شاید سالم تر پیدا کنی یا اگه از دیوار طی کن که اگه داغون باشه نمی خوای بعد برای ۱۴۰۱هم بگیر نه قبل تر و اینکه اگه کتاب هارو میگن یک دوم قیمت رو کتاب به نظرم خوب نیست اگه پایین تر بدن خوبه و اگه خواستی جدید بگیری فقط زیست شاید یه کم که مهم نیست تغییر کرده باشه منم پشت کنکوری هستم دارم کتاب های سال قبل استفاده میکنم مشکلی ندارم البته ۱۴۰۱ بودم مثلا اگه امسال بخوای بزاری نو بگیری که جامع باشه هر کدوم ۶۰۰ میشه که ۴ تاست میشه ۲۴۰۰ تا ۳ میلیون مثلا جامع ریاضی خیلی سبز ۵۵۰ بود آیکیو برای زیست جامع ۶۶۰ و اگه بخوای تک برای هر پایه بگیری میشه ۷، ۸ میلیون کم کم تازه زمین هم هست بعد تازه اگه حتما چاپ امسال بخوای میتونی از تلگرام پی دی اف دانلود کنی اگه وصل بشه چاپ کنی مثلا به جای ۶۰۰ ، ۴۰۰،۵۰۰ در میاد ببری چاپی ارزون این جوری جدید هم هست

اره هدفم پیرا هست عاشق بیمارستان و اینکارام چراکه نه برم شهردیگه عالیه  معدل کل دوازدهمم ۱۷ خر ...

منم درسم عالی بود معدل دیپلمم ۱۸ بود ولی خانوادم نذاشتن برم شهر دیگه ازاد شهر خوندم مهندسی صنایع و الان بیکارم ۲۷ سالمه دوست دارم کنکور بدم ولی پشتکارم ضعیفه و فقط شهر خودم میتونم قبول شم

به نظرم برو کتاب فروشی نه از دیوار شاید سالم تر پیدا کنی یا اگه از دیوار طی کن که اگه داغون باشه نمی ...

عزیزم من چاپ ۹۹ و ۹۸ و زیست ۱۴۰۰ پیدا کردم 

زیست جامع خ سبز ۲۰۰ت

و ریاضی جامع خ سبزچاپ۹۹ ،۱۷۵ ت

شیمی مبتکران دهم چاپ۹۹، ۱۹۰ 

یازدهم چاپ۹۸، ۱۱۰ ت دوازدهم چاپ ۹۹، ۲۱۰ ت

منم درسم عالی بود معدل دیپلمم ۱۸ بود ولی خانوادم نذاشتن برم شهر دیگه ازاد شهر خوندم مهندسی صنایع و ا ...

بخون اگه حسرت یه شغل خوب تودلت مونده بخون 

من خودمم شرایطم یکم بده ولی نمیخام کم بیارم 

اگع میخای باهم شروع کنیم ؟