هی حالم بد میشه هی حس میکنم تکون تکون میخوره زمین تعادلم کمه بی جون و بیحالم هی میرم دکتر ارامبخش میزنن خب شایذ واقعا بچیزیم هست الکی که ادم این حالتا رو نداره.چیکار کنم چکاپم کنن ؟
همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
اره برو اورژانس بیمارستان، خودشون تو اورژانس مربوطه بستریت میکنن کار ها و آزمایشات اولیه رو ا ...
برم اتاق پزشک یا وارد بشم قسمتی که نوشته اورژانس و پزشکای متخصص هستن؟
همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
مایع گوش ات تکون نخورده، زمینی بخوری یا فعالیت شدید؟ من مامانم اینطور بود با قرص بتاهیستین خوب شد. ...
نمیدونم همش حس میکنم زیر پام سسته
یا دارم از حال میرم خوب و قشنگ روی حرکات دستا و پاهام تمرکز ندارم
حساسیت به نور دارم
برو قسمت تریاژ اورژانس ،خودشون راهنمایی میکنن کجا بری
ممنون
عزیزم چرا انقد مطمئن تجویز میکنی ایشون فکر می کنم بعد پانیک این حالتی شدن که اصلا ربطی به گوش نداره
شما درست میفرمایین. به متخصص مراجعه کنه، من سر از پانیک در نمیارم. من مادرم عدم تعادل داشت، بخاطر زمین خوردنش بود که مایع گوشش تکون خورده بود. من اکیدا از عوارض پانیک اطلاعی ندارم.
عزیزم چرا انقد مطمئن تجویز میکنی ایشون فکر می کنم بعد پانیک این حالتی شدن که اصلا ربطی به گوش نداره
من مثل شما تاپیکهای دیگه شو با امضا شو نخوندم. قطعا از همون بیماری روانی هست که دچارش شده. اورژانس که هیچ، متخصص گوش و حلق و متخصص مغز و اعصاب حوزه شون نیست. فکر کنم باید بره روانپزشک