من دقیقا حس شما رو تجربه کردم
اون موقع که عاشق بودم به هر دری میزدم
ولی حالا که فکر میکنم ، میبینم بهتر که نشد
اون موقع حس میکردم خدا اونو واسم فرستاده
همش میگفتم ما چقدر شبیه همیم
ولی حالا میگم خدا رو شکر که نشد چون اصلا به درد هم نمیخوریم
الانم چله گرفتم واسه آخرین تلاشم
که اگه با اون خوشبخت میشم ، به هم برسیم
اگرم نه ، خدا یه همسر بینهایت عالی بهم عطا کنه
ولی همه چیشو پاک کردم و تلاش میکنم بهش فکر نکنم
بازم چون واسه چله پرسیدی چون این چند وقت که مثل شما بودم ، کلی گشتم و یه عالمه دعا و چله و اینا پیدا کردم
ولی بازم چون پرسیدی میگم
چند تا ختم هست که خیلی مجربه و خودمم دارم انجام میدم : ۱_ ختم زیارت عاشورای آیتالله حقشناس ۲_ ختم چهل و یک روزهی سورهی مبارکهی حشر ، روزی یه بار سوره رو بخون ۳_ ختم یاسین سیده نرجس(س) مادر بزرگوار آقا امامزمان عج ، از سهشنبه شب (که فرداش چهارشنبه ست) هرشب دو تا یاسین هدیه به ایشون تا جمعه که روز جمعه باید ۴ تا بخونی که جمعا میشه ۱۰ تا یاسین (خیلیا ازش حاجت گرفتن) ۴_ ختم هفت روزهی حدیث کساء ، از شنبه تا جمعه سر ساعتی مشخص ، بعدش دو رکعت نماز هدیه ، شنبه هدیه به پیامبر(ص) ، یکشنبه امام حسن(ع) ، دوشنبه امام حسین(ع) ، سه شنبه حضرت علی(ع) ، چهارشنبه حضرت زهرا (س) ، پنجشنبه جبرئیل امین , جمعه امام زمان (عج) و بعد از نماز های هدیه باید تسبیحات حضرت زهرا(س) گفته بشه و بعدش خدا رو به پنج تن قسم بده و دعا کن و حاجت بخواه ۵_ هفت روز از شنبه تا جمعه بعد از نماز صبح صدتا توحید به نیت حاجتت بخون ببین من دعا نویس و اینا نیستم ، اینایی که گفتم ، خودم واسه مشکلاتی داشتم انجام دادم و الحمدلله حالم خیلی بهتره انشاءالله شما هم به حق اهلبیت علیهمالسلام و این سوره ها و دعاها ، حاجت روا بشی😊🙏
بهترین این ختم ها هم ، ختم زیارت عاشورای آیتالله حقشناس و ختم حشر و ختم یاسینه
که تو اینترنت بزنی توضیح همه شون میاد
خودمم دارم ختم زیارت عاشورای حق شناس و ختم چهل و یک روزهی سورهی مبارکهی حشر رو انجام میدم
به این نیت که اگه با اون خوشبخت میشم خدا بهم برسونه مارو وگرنه یکی که خیلی عالی تره بهم عطا کنه
شما هم انجام بده ولی اگه حاجت نگرفتی بدون به خیر و صلاحت نیست
آدما وقتی عاشق میشن ، چشم و گوششون بسته میشه
امیدوارم هرچی به صلاحته واست اتفاق بیفته🥰