2777
2789
عنوان

چه نوع چله ایی بگیرم

176 بازدید | 32 پست

سلام من ۷ ساله با یه پسر همو دوست داریم ولی خانواده من از پسره متنفرت میگن ما یکیو میخوایم که کارمند باشه و از این جور حرفا لطفا بگید من چه چله ایی بگیرم که به عشقم برسم توروخدا کمکم کنید😭💔ناامید شدم دیگه دارم زجر میکشم 

چله زیارت عاشورا

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خودمم خواستم بخونم ولی شرایطشو نداشتم 😔😔خواستم نائب بگیرم کسی نیست بهش اعتماد کنم 

عزیزم به روش حق شناس هم نباشه اشکال نداره

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

چله ی نماز شبم هست - صلواتم خوبه _ زیار ت عاشورا هم خوبه  ولی اون زبانی رو اول بگیر بعد این چل ...

توروخدا چله زبانی چجوریه یعنی منو به ارزوم میرسونه هرجا خونم نوشته بودن چله این الله حق شناس خیلی خوبه ولی من شرایطشو نداشتم بگیرم این چله زبانی هم مثل چله ایت الله حق شناسه؟ واقعا ارزوم براورده میشه؟

خوب این چله منو به ارزوم میرسونه😔😔

عزیزم منم میخوام چله حق شناس بگیرم

میشه بهت درخواست بدم واسه هم نایب بشیم؟

فقط اون دوتا نمازشو برای هم بخونیم بقیه اعمال هرکسی واسه خودش بخونه

💏"You & me 💕make a wonderful "We

من دقیقا حس شما رو تجربه کردم

اون موقع که عاشق بودم به هر دری میزدم 

ولی حالا که فکر میکنم ، میبینم بهتر که نشد

اون موقع حس می‌کردم خدا اونو واسم فرستاده

همش میگفتم ما چقدر شبیه همیم

ولی حالا میگم خدا رو شکر که نشد چون اصلا به درد هم نمی‌خوریم

الانم چله گرفتم واسه آخرین تلاشم 

که اگه با اون خوشبخت میشم ، به هم برسیم 

اگرم نه ، خدا یه همسر بینهایت عالی بهم عطا کنه

ولی همه چیشو پاک کردم و تلاش میکنم بهش فکر نکنم

بازم چون واسه چله پرسیدی چون این چند وقت که مثل شما بودم ، کلی گشتم و یه عالمه دعا و چله و اینا پیدا کردم

ولی بازم چون پرسیدی میگم

چند تا ختم هست که خیلی مجربه و خودمم دارم انجام میدم : ۱_ ختم زیارت عاشورای آیت‌الله حق‌شناس ۲_ ختم چهل و یک روزه‌ی سوره‌ی مبارکه‌ی حشر ، روزی یه بار سوره رو بخون ۳_ ختم یاسین سیده نرجس(س) مادر بزرگوار آقا امام‌زمان عج ، از سه‌شنبه شب (که فرداش چهارشنبه ست) هرشب دو تا یاسین هدیه به ایشون تا جمعه که روز جمعه باید ۴ تا بخونی که جمعا میشه ۱۰ تا یاسین (خیلیا ازش حاجت گرفتن) ۴_ ختم هفت روزه‌ی حدیث کساء ، از شنبه تا جمعه سر ساعتی مشخص ، بعدش دو رکعت نماز هدیه ، شنبه هدیه به پیامبر(ص) ، یکشنبه امام حسن(ع) ، دوشنبه امام حسین(ع) ، سه شنبه حضرت علی(ع) ، چهارشنبه حضرت زهرا (س) ، پنجشنبه جبرئیل امین , جمعه امام زمان (عج) و بعد از نماز های هدیه باید تسبیحات حضرت زهرا(س) گفته بشه و بعدش خدا رو به پنج تن قسم بده و دعا کن و حاجت بخواه ۵_ هفت روز از شنبه تا جمعه بعد از نماز صبح صدتا توحید به نیت حاجتت بخون   ببین من دعا نویس و اینا نیستم ، اینایی که گفتم ، خودم واسه مشکلاتی داشتم انجام دادم و الحمدلله حالم خیلی بهتره ان‌شاءالله شما هم به حق اهل‌بیت علیهم‌السلام و این سوره ها و دعاها ، حاجت روا بشی😊🙏

بهترین این ختم ها هم ، ختم زیارت عاشورای آیت‌الله حق‌شناس و ختم حشر و ختم یاسینه

که تو اینترنت بزنی توضیح همه شون میاد

خودمم دارم ختم زیارت عاشورای حق شناس و ختم چهل و یک روزه‌ی سوره‌ی مبارکه‌ی حشر رو انجام میدم 

به این نیت که اگه با اون خوشبخت میشم خدا بهم برسونه مارو وگرنه یکی که خیلی عالی تره بهم عطا کنه

شما هم انجام بده ولی اگه حاجت نگرفتی بدون به خیر و صلاحت نیست

آدما وقتی عاشق میشن ، چشم و گوششون بسته میشه 

امیدوارم هرچی به صلاحته واست اتفاق بیفته🥰

اگه حاجت داری یا به مشکل سختی دچاری🥺                                                   ‌اول از همه دعا و کمک از خدا و توسل به اهل بیت علیهم السلام😍 دوم ترک گناه چون خیلی از مشکلات‌مون نتیجه‌ی گناهامونه و گناهامون مانع استجابت دعاهامون میشه  سوم دعا و ذکر و ختم های مجرب مثل ختم زیارت عاشورا آیت الله حق شناس و ختم چهل و یک روزه‌ی سوره‌ی مبارکه‌ی حشر 😍                                              اگه خواستید در هر موضوعی صحبت کنیم ، لطفا توی پیام رسان داخلی بیاین ، چون تو سایت واسم خیلی سخته و کنده
پس چجوری؟ توروخدا کمکم کنید

خب هروز تا ۴۰ روز زیارت عاشورا بخون موقع پریودی هم اشکال نداره فقط دستت به آیاتش نخوره

عزیزم منم میخوام چله حق شناس بگیرم میشه بهت درخواست بدم واسه هم نایب بشیم؟ فقط اون دوتا نمازشو برا ...

عزیزم من کل چهل روزو شرایطشو ندارم ولی درخواست بده واست نمازاشو میخونم فقط بهم بگو چیکار کنم واسه نمازا