2777
2789
عنوان

چه نوع چله ایی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 32 پست
عزیزم من کل چهل روزو شرایطشو ندارم ولی درخواست بده واست نمازاشو میخونم فقط بهم بگو چیکار کنم واسه نم ...

عزیزم لطف میکنی بهت درخواست میدم امیدوارم مشکلت خیلی زود حل بشه سر نمازام دعات میکنم💗

همه اعمالشو خودم انجام میدم فقط دوتا نماز دو رکعتی داره هدیه به امام حسین هست فقط همونو تو پریودی نمیشه خوند

منم مشکلم دقیقا مثل خودته💔

💏"You & me 💕make a wonderful "We

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا چله زبانی چجوریه یعنی منو به ارزوم میرسونه هرجا خونم نوشته بودن چله این الله حق شناس خیلی خو ...

اره ببین نباید غیبت کنی نه دروغ بگی نه تعنه و نیش و کنایه بزنی بی احترامی کنی بعد این 40 روز به نظرم تا 40 روز بعد زیارت عاشورا را بخون ببینید این ها را به نیت امام زمان بخون بعد بگو امام زمان سره نماز ها دعات کنه 

به هر راه زنم سر راهم آغوش توست
خب هروز تا ۴۰ روز زیارت عاشورا بخون موقع پریودی هم اشکال نداره فقط دستت به آیاتش نخوره

من فقط به خاطره این نتونستن بگیرم نمیتونم با عشقم ۴۰ روز حرف نزنم میتونم همه گناهامو ترک کنم ولی نمیتونم با عشقم حرف نزنم 😭😭

عزیزم لطف میکنی بهت درخواست میدم امیدوارم مشکلت خیلی زود حل بشه سر نمازام دعات میکنم💗 همه اعمالشو ...

عزیزدلم حتما واست میخونم اون دوتا نمازو بهم درخواست بده 

واقعا ازت ممنونم عزیزم

فدات

فقط چون خودم کاملا تجربه کردم و تا مرحله‌ی عقد هم پیش رفتیم میگم بهت

که بشین و عاقلانه فکر کن

مثل ما زیاد بودن که با وجود مخالفت خونوادشون بازم گوش ندادن به حرفشون و تهش به حرف پدر و مادرشون رسیدن

الان عاشق و وابسته‌ای ، بزار یکم فروکش کنه

بعدشم یه روز که خیلی ناراحت بودم ، مادرم گفتن ببین شاید خدا یکی که خیلی بهتره واست در نظر گرفته ، تو الان اینجوری هستی که انگار من میگم بیا واست چلو کباب آوردن ولی تو نشستی داری تخم مرغ میخوری میگی خوبه

آخه اون اصلا ملاک هایی که میخواستم نداشت

حتی داداشم مسخرم می‌کرد که واسه کسی گریه کن که لااقل قیافه داشته باشه 

ولی من از همه‌ی ملاکام اومده بودم پایین چون وابسته شده بودم و فکر می‌کردم نمیتونم بدون اون زندگی کنم

الانم تقریباً یه ماه گذشته ولی تو همین مدت عقلم داره سرجاش میاد

ببخشید امیدوارم ناراحت نشی از حرفام 

به خدا دلسوزانه میگم چون خودم دقیقا تجربه کردم 

فکر نکن پیرم ، ۲۲ سالمه

از خدا بخواه هرچی خیره واست قرار بده 🥰

اگه حاجت داری یا به مشکل سختی دچاری🥺                                                   ‌اول از همه دعا و کمک از خدا و توسل به اهل بیت علیهم السلام😍 دوم ترک گناه چون خیلی از مشکلات‌مون نتیجه‌ی گناهامونه و گناهامون مانع استجابت دعاهامون میشه  سوم دعا و ذکر و ختم های مجرب مثل ختم زیارت عاشورا آیت الله حق شناس و ختم چهل و یک روزه‌ی سوره‌ی مبارکه‌ی حشر 😍                                              اگه خواستید در هر موضوعی صحبت کنیم ، لطفا توی پیام رسان داخلی بیاین ، چون تو سایت واسم خیلی سخته و کنده
فدات فقط چون خودم کاملا تجربه کردم و تا مرحله‌ی عقد هم پیش رفتیم میگم بهت که بشین و عاقلانه فکر ک ...

بخدا عزیزم اون پسره همه چی تمومه هیچی کم نداره فقط خانوادم لج کردن میگن فقط باید کارمند باشه بخاطره اینه من انقدر پافشاری میکنم  ازت ممنونم عزیزم

دعای زبان بند انترنت چجوریه؟ اخه من دعای زیاد انجام دادم که راضی بشن ولی اصلا بد ترم شدن 

تو‌ اینترنت سرچ کن دعای زبانبند 

چندتا دعا برات میاره..به نیت اینکه پدر و‌ مادرت راضی بشن به ازدواجت و‌مخالفت نکنن بخون

تروخدا میشه یه جوری توضیح بدی متوجه بشم؟ لطفا 

شب جمعه(فردا بعد اذان مغرب تا قبل صبح) به نیت اینکه پدر و مادرت راضی بشن و مخالفت نکنن۱۴بار نادعلی کبیر رو بخون و صدتا صلوات بفرست