2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فک نکنم راحلی داشته باشه

خانما این کاربری دست دو نفر بود من و خالم، خالم دیشب ترکش کرد الان دست منه منم نامزد هستم سوءتفاهم نشه داخل تاپیک ها.                                 واسه گرفتن حاجتم یه صلوات بفرستین                     «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»   🙏🙏            

ینی منظورت همون روغن حیونیه ؟؟

😁😁بوش نمیره ...ولی من خیلی دوست دارم 

الانم ۱۰ کیلو خریدیم ...هر روز با عسل میخورم 

منم از بوش خوشم نمیومد ولی دیگه اهمیت نمیدم بی خیالم

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
ینی منظورت همون روغن حیونیه ؟؟ 😁😁بوش نمیره ...ولی من خیلی دوست دارم  الانم ۱۰ کیلو خریدیم . ...

نوش جان خوش به حالت ما خودمون بابام اینا گوسفند دارن گاو حالم بهم میخوره از بوش از خودشم

خانما این کاربری دست دو نفر بود من و خالم، خالم دیشب ترکش کرد الان دست منه منم نامزد هستم سوءتفاهم نشه داخل تاپیک ها.                                 واسه گرفتن حاجتم یه صلوات بفرستین                     «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»   🙏🙏            
نوش جان خوش به حالت ما خودمون بابام اینا گوسفند دارن گاو حالم بهم میخوره از بوش از خودشم

ممنونم عزیزم😊..

چراااا..؟ یادم میاد قبل ازدواجم بود انقدر متنفر بودم ک نگو

ولی بعد ازدواج دیدم شوهرم میاره و خودش دوس داره منم یواش یواش علاقه پیدا کردم ..با عسل .املت .تخم مرغ تو برنج ..عالی ...بعدم ی روغن تصفیه شده هست اصلن مضر نیس ..واس بچه های کوچیک ک میرن مدرسه بی نظیره

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
ممنونم عزیزم😊.. چراااا..؟ یادم میاد قبل ازدواجم بود انقدر متنفر بودم ک نگو ولی بعد ازدواج دیدم شو ...

اره عالیه من کلا نمیدونم چرا قبلا زیاد میخوردم کوچیک بودم یه بار خالی خالی یه کاسه خورده بودم دیگه حالم بد شده از اون موقعه بدم میاد