2777
2789
اره عالیه من کلا نمیدونم چرا قبلا زیاد میخوردم کوچیک بودم یه بار خالی خالی یه کاسه خورده بودم دیگه ح ...

😮😮😟وای خالی ..

😂😂😂خسته نباشی ..‌من خالی اصلن بدم میاد

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
😮😮😟وای خالی .. 😂😂😂خسته نباشی ..‌من خالی اصلن بدم میاد

نه بچه بودم مامانم اینا خونه نبودن منم یادمه هی میرفتم میوردم میخوردم بعد رفتم یه کاسه بزرگ پر کردم اوردم الان یادم میوفته موهای بدنم سیخ میشه گذاشتم کنار گاز یکم گرم شد مثل شیر خوردم اومدن بردنم بیمارستان

خانما این کاربری دست دو نفر بود من و خالم، خالم دیشب ترکش کرد الان دست منه منم نامزد هستم سوءتفاهم نشه داخل تاپیک ها.                                 واسه گرفتن حاجتم یه صلوات بفرستین                     «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»   🙏🙏            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بچه بودم مامانم اینا خونه نبودن منم یادمه هی میرفتم میوردم میخوردم بعد رفتم یه کاسه بزرگ پر کردم ...

😳😳😳😂😂😂😂وای خدا ...😐😐شیطون بودنت سر ب فلک زده بود ...

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
😳😳😳😂😂😂😂وای خدا ...😐😐شیطون بودنت سر ب فلک زده بود ...

🤣🤣🤣🤣اره

خانما این کاربری دست دو نفر بود من و خالم، خالم دیشب ترکش کرد الان دست منه منم نامزد هستم سوءتفاهم نشه داخل تاپیک ها.                                 واسه گرفتن حاجتم یه صلوات بفرستین                     «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»   🙏🙏