2777
2789
عنوان

چه‌جوری بلال رو خوشمزه آب‌پز کنم؟

20124 بازدید | 8 پست

دیدم بعضیا آویشن و نمک و کره می‌ریزن. 

ولی تاحالا درست نکردم. 

بلال‌ها رو پوست کندم گذاشتم کنار. همین‌جوری بریزم توی قابلمه و ادویه بزنم و آب بریزم روش؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن ادویه نزن 

اولا بلال مکزیکی ازهمه خوشمزه تره نرم تره

بعدش داخلش بجای اب شیر بریز باشیر بپز خوشمزه میشه نمک نریز دیرپز میشه

من میذارم توزودپر بپزه یساعت کافیه میارم میخوریم

یا اب خالی میپزم و بانمک میخوریم همینجوری خوشمزه تره 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

من عاشق اينمدل هروزم ميپزم وبا لذت ميخوريم  بلالرهارو بشور پوست بگير  بذار تو قابلمه روش نمك وزرد چوبه يكم بريز بذار نيم ساعت خوب بجوشه  بعد ي سس بستگي ب مزاحمتون درست كن اولشم ك داغه ميتوني كره بمالي  ولي ميتوني حتي با ابليمو ماست اويشن ونمك وفلفلم سس درست كني تا داغه بريزي روش   واز خوردنش لذت ببري🤣

میشه برای موفق شدنم ی دعای خوشگل بکنید ممنون 😘 خوش قلبم

دفعه دیگه بلال ها را پوست نکن با پوشت بزار روی زغال یا گازی که داخل بالکن یا حیاط داری مرتب جاشون را عوض کن پوستاش که حسابی سوخت حدود 20 دق طول میکشه بعد پوستاش را بکن یه بلال بخار پز شده خوشمزه و خوش بو داری 

الان که دیگه پوستشون را کندی یه قابلمه آب کن  یه آبکش فلزی بزار روش و بلال ها را بچین داخل آبکش و درب قابلمه را بزار تا بخار پز بشه.

قابلمه را تا زیر آبکش آب کن 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

اول یکی دولایه از همون پوست بلال (لایه های داخلی) رو بشور بچین کف قابلمه بعد بلال ها رو بچین روشون

بعد هم آب با شیر بریز روشون (نسبتش فرقی نداره هرجور خودت راحت تری)

بعد هم کره یا روغن بریز 

و ادویه هات

نمک نزن دیر پز میشه

فلفل و آویشن میتونی بزنی 

بعد از این که پخت هم سس درست کن بزن روش 

نوش جان