2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادمه یه افشاگری معتبر تو اینستا میگفت به هیچ وجه نرید...من خودم تحقیق کردم مدیکال استوز...کنکور ماک ...

چرا به نظرتون خوبه

سیب ترش امسال ۱۰۰ تا پزشکی قبولی داره تو کانال گذاشته بود

ینی چی میخوای ازشون مشاور بگیری  برای چه کاری میخوای  کلاس مشاوره چی

من پشت کنکورم تو دوسال نتونستم خودم برنامه بنویسم اینا امسال میخام مشاور داشته باشم 

چرا به نظرتون خوبه سیب ترش امسال ۱۰۰ تا پزشکی قبولی داره تو کانال گذاشته بود

هیهیچوقت هیچووووقت به قبولیا نگاه نکن...ممکنه به جز سیب ترش روزی ۱۵ ساعتم درس خونده باشن!!!!!! فقط تحقیق کن و از اونایی که باهاشون مشاوره داشتن بپرس شایدم واقعا خوب باشه....ولی اینو یادت باشه تو این دوره همه دنبال نون دراوردن از کنکورن اینو چندسال دیگه متوجه میشی

این دوستمون راست میگه هیچ وقت به این نگاه نکن که فلان تیم انقدر قبولی داشته و دنبال این داستانا نباش ببین مشاور خوب کجاس به نظرم بهترین چیز توی مسیر کنکور داشتن یه مشاور خوبه که میتونه تو رو به پیشرفت برسونه من خودم از تیم آقای مهرشاد سبطی مشاور میگرفتم خیلی راضی بودم خدایی پیشرفت خودمو توی زمان کم دیدم.