2777
2789
من داستم باشون خدا فقط لعنتشون کنه بچها مردم خودشون درس میخونن الکی میگن ما مشاوره دادیم

عه میشه یکم بیشتر توضیح بدی من میخواستم مشاوره بگیرم ازشون 

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
عه میشه یکم بیشتر توضیح بدی من میخواستم مشاوره بگیرم ازشون 

اصلا مشاور نگیر بخدا همش الکی فقط تو کتاب هریدن کمکم کرد

برنامه چرت میفرسته

چر پرت میگه

خودت بخون

فکر کردی مثل کانالا ک رایگان ویس انوزش میزارن س ساعت میاد برات توضیح میده

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا مشاور نگیر بخدا همش الکی فقط تو کتاب هریدن کمکم کرد برنامه چرت میفرسته چر پرت میگه خودت بخون ...

چقدر هزینه گرفت ازتون به مدت چند ماه 

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
من ازشون مشاوره گرفتم و راضی نبودم فقط هر هفته ی برنامه ی چرت میفرستادن

چرا همه میگن برنامه ی چرت یعنی چی

این دوستمون راست میگه هیچ وقت به این نگاه نکن که فلان تیم انقدر قبولی داشته و دنبال این داستانا نباش ...

دوست منم مهرشاد سبطی مشاور گرفت کلاس آنلاین شرکت کرد جزوه گرف خیلی راضی بود خیلیم نتیجه خوبی گرف کاشکی منم میرفتم

دوست منم مهرشاد سبطی مشاور گرفت کلاس آنلاین شرکت کرد جزوه گرف خیلی راضی بود خیلیم نتیجه خوبی گرف کاش ...

فقط تبلیغ میکنید ، چند جا کاربریتون دیده بودم 

مهرشاد سبطی افتضاحه کجاش خوبه 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .