m_s2 مدیر عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 2426 عنوان معجزه | مشاهده متن کامل بحث + 1593 بازدید | 95 پست از چه دعا یا نذری معجزه فوری دیدین توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما.. 1401/07/13 | 10:15 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 میشه برای خوب شدن بیماری سخت بگین سوره حمد۷۰بار بخون به صورت بیمار فوت کن با وضو واب فوت کن داروهاش بااون بدینایه الکرسیسوره مریم چندنفر بشین ۷روز بخونین در زمان پریودی هم میشه من پرسیدم مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 میشه برای خوب شدن بیماری سخت بگین چند دیقه بعد برات عکس میزارم روش کلیک کن بخون برگشتم خونه مامان ظهر میام ولی اینا که بهت گفتم عالللللی ترین هست بزامریض مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
mochii عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 364 چند دیقه بعد برات عکس میزارم روش کلیک کن بخون برگشتم خونه مامان ظهر میام ولی اینا که بهت گفتم عالللل ... ممنون عزیزم
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 هرشب میفرستم یادت نره بچه سالم مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 ممنون عزیزم مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 میشه برای خوب شدن بیماری سخت بگین مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 میشه برای خوب شدن بیماری سخت بگین مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 کدوم رو بخونم عزیزم عزیزم همشون برا مریضی از امامان گفته شده پس حاجت میدهخودم اون نوشته هارو امتحان کردم هرروز چندبارمیخوندیم برا مریضی که جواب شده بود مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
mochii عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 364 عزیزم همشون برا مریضی از امامان گفته شده پس حاجت میده خودم اون نوشته هارو امتحان کردم هرروز چ ... ممنون گلم
m_s2 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 2426 یادت نره بچه سالم تازه همیشه قبل از دعا برای خودم برای بقیه منتظرا دعا میکنم توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 تازه همیشه قبل از دعا برای خودم برای بقیه منتظرا دعا میکنم دعات بدون بسم الله شروع نکنبدون صلوات شروع نکن مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 تازه همیشه قبل از دعا برای خودم برای بقیه منتظرا دعا میکنم سوره حمد شروع کن ۱۰۰بار هرروز بخون۱۰۰بارتوحید فکرکنم ۱۰روز این میخونی ازجمعه شروعش باز دقیق میزارم براتصلوات ایه الکرسی یادت نرهاینا برای همه حاجت چه بچه اگه ازدواج همه گرفتاری مشکلات مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 تازه همیشه قبل از دعا برای خودم برای بقیه منتظرا دعا میکنم یه ختم هم هست برا همه حاجت شنبه شروع میشه۷۰تا حمدیکشنبه ۶۰تا حمد تاجمعه ۱۰تا حمد مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه