2777
2789
عنوان

چرا متاهلن

| مشاهده متن کامل بحث + 2510 بازدید | 156 پست
سلام ممنون الان بهش پیام دادم چون گفته بود ۹زنگ بزن اگ هستم بیای خب تا برسم اون منطقه یکساعت طول می‌ ...

این آخرین مرحله هستش؟؟

تبادل نظر در جهت شناخت و استفاده از تجربیات دیگران.فقط افراد بزرگسال داخل تاپیک بیان.۳۸ سالمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دادگاه بدتره خواهر چون میدونن مثلا میخای جدا شی یا در شرفش هستی مثل سگ هاری که از پوزشون آب دهن سرای ...

حالا اگر یکم هم خوش قیافه باشه

دیگه عذابه

تبادل نظر در جهت شناخت و استفاده از تجربیات دیگران.فقط افراد بزرگسال داخل تاپیک بیان.۳۸ سالمه 
حالا اگر یکم هم خوش قیافه باشه دیگه عذابه

من تعریف نباشه زیبایی خیره کننده ای دارم 4 سال پیش سر قضیه ای رفتم دادگاه مثلا شوهرم رو ادب کنم از دم در دادگاه  تا وکیل و قاضی و عریضه نویس و اخود و سرباز  کاری کردن که سرمو انداختم پایین و اومدم زندگیمو کردم

من تعریف نباشه زیبایی خیره کننده ای دارم 4 سال پیش سر قضیه ای رفتم دادگاه مثلا شوهرم رو ادب کنم از د ...

برای شوهرت خوب شد😊

حتی قاضی؟؟

همشون کثافتن اره والا واقعا سرمو انداختم پایین و هنوزم که هنوزه میگم شاید اگر اینقد هرزه و کثیف نبو ...

حرف شما درست

حالا اگر اونجا یا رهگذر که مجرد باشه شمارو ببینه و ته دلش زندگی و دنبال همسر باشه .

اون آدم چی باید بگه؟؟

خودتتون هم میگی زیبا هستی قطعا هر پسر و مرد مجردی زن زیبا و اهل زندگی رو دوس داره

حرف شما درست حالا اگر اونجا یا رهگذر که مجرد باشه شمارو ببینه و ته دلش زندگی و دنبال همسر باشه . ا ...

ببین حرف من اینه زنی که از سرناچاری میری دادگاه و مردهای قانون جایی که باید حمایت بشی به چشم خریدار نگاهت کنن خیلی وحشتناکه اونجا دستت به هیچی بند نیس از کی به کی شکایت کنی 

رهگذر یا ادم عادی میاد چیزی میگه و میره و میتونی از پس خودت بر بیای ولی تو محیط دادگاه وارد هر اتاقی که میشی شماره میخان دستت بدن  تا بطور ویژه به مشکلت رسیدگی کنن تراژدی تلخی هس...

یادمه حتی مشاور منو همسرم رفتیم دو جلسه که باهم رفتیم قرار شد تک تک بریم اگر بگم مشاور احمق با اون سن و سالش بهم گفت اگه دلت باهاش نیس من صفر تا صد کاراتو انجام میدم طلاقتو میگیرم ریالی خرج نکن ولی باید صیغه من بشی اونوقت منه زن که ت. شرایط روحی روانی داغونی هستم چکار باید میکردم

ببین حرف من اینه زنی که از سرناچاری میری دادگاه و مردهای قانون جایی که باید حمایت بشی به چشم خریدار ...

عجب اوضاعی هستش

من مردها رو میشناسم

بخصوص که در محل کار برای هم تعریف میکنن و بهم روش یاد میدن .حتی شماره خانوم رو رد و بدل میکنن

جواب سوال بالای منو میدی

داخل محیط دادگاه نه .بیرون .اگر جوانی مجرد به طور اتفاقی یه لحظه خانومی رو میبینه و ناخودآگاه با خودش میکنه .چه خانم دلنشینی. با خودش هزار جور حساب میکنه چطوری جلو بره .ولی زمان خیلی کمه .چون اون خانوم در حال گذر و رفتن هستش ..چه باید کرد؟؟؟

عجب اوضاعی هستش من مردها رو میشناسم بخصوص که در محل کار برای هم تعریف میکنن و بهم روش یاد میدن .حت ...

والا همسر من همینطور منو دید از دانشگاه برمگشتیم دو تتا دانشگاه مختلف اصلا نفهمیدم چطور تعقیبم کرد خونه و تلفن و ادرس همه چی رو درآورد

والا همسر من همینطور منو دید از دانشگاه برمگشتیم دو تتا دانشگاه مختلف اصلا نفهمیدم چطور تعقیبم کرد خ ...

بعدش مادرش اومد یا مادرت حرف زد

درسته

بعدش مادرش اومد یا مادرت حرف زد درسته

اول خودش من تا 5 ماه محل نمیدادم اون همون روز به خونوادش گفته بود

دیدم خیلی پیگیره گفت میخام با داداشت حرف بزنم که بدونه قصدم جدیه به داداشم گفتم همو دیدیم با برادرم و اون بیرون رفتیم شوهر خواهر بزرگم که حکم پدرمو داشت به اون گفتم دیدش خلاصه همه خونوادم خبر داشتن غیر پدرم 

بعدش مادرش زنگ زد و .... خلاصه همین طور دیگه