هنوز که هنوزه لوسترهامون داره تکون میخوره بیرون سگا یه صدایی راه انداختن خیلی میترسم خدا به خیر کنه
عه ما تهرانیم انقد سگا و خروسا صداشون اومد گفتم نکنه میخواد زلزله شه.ک میگید تبریز شده
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
حالا ما ماه قبل زاهدان بودیم از جن حرف میزدیم یهو خوابمون گرف امدیم بخوابیم ی زلزله شد هف هشت نفر بودیم از ترس خودمونو مینداختیم رو هم من یکی که فک کردم دنیا خراب شد😐
عه ما تهرانیم انقد سگا و خروسا صداشون اومد گفتم نکنه میخواد زلزله شه.ک میگید تبریز شده
مرغا و خروسا و سگا بیکارن همیشه صدا درمیارن ، اینجا هم همچین شبایه پیش سگا زوزه میکشیدن که نمیزاشتن بخوابیم ، حالا امشب که باید صدا درمیاوردن ساکت بودن
مرغا و خروسا و سگا بیکارن همیشه صدا درمیارن ، اینجا هم همچین شبایه پیش سگا زوزه میکشیدن که نمیزاشتن ...
امشب شیفت سگا و خروسای شهر ما بوده
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.