2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هنوز که هنوزه لوسترهامون داره تکون میخوره بیرون سگا یه صدایی راه انداختن خیلی میترسم خدا به خیر کنه

عه ما تهرانیم انقد سگا و خروسا صداشون اومد گفتم نکنه میخواد زلزله شه.ک میگید تبریز شده

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

۵/۴مرکزش خوی

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

حالا ما ماه قبل زاهدان بودیم از جن حرف میزدیم یهو خوابمون گرف امدیم بخوابیم ی زلزله شد هف هشت نفر بودیم از ترس خودمونو مینداختیم رو هم من یکی که فک کردم دنیا خراب شد😐

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل✨💜
عه ما تهرانیم انقد سگا و خروسا صداشون اومد گفتم نکنه میخواد زلزله شه.ک میگید تبریز شده

مرغا و خروسا و سگا بیکارن همیشه صدا درمیارن ، اینجا هم همچین شبایه پیش سگا زوزه می‌کشیدن که نمیزاشتن بخوابیم ، حالا امشب که باید صدا درمیاوردن ساکت بودن 

مرغا و خروسا و سگا بیکارن همیشه صدا درمیارن ، اینجا هم همچین شبایه پیش سگا زوزه می‌کشیدن که نمیزاشتن ...

امشب شیفت سگا و خروسای شهر ما بوده

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.