2777
2789
🫤🫤دقیقا لامصب هروز یه چیز جدید کشف میشه چقد هم شایع شده فک کنم عوارض گوشی هاست

اره دقیقا عوارض گوشیه  و استرسای مزمن من چون استرسیم ب این روز افتادم 

دید خفیف لرزش داشته باشه ممکنه از دید برفکیم باشه که اون حسو ایجاد میکنه 

اره دقیقا عوارض گوشیه و استرسای مزمن من چون استرسیم ب این روز افتادم دید خفیف لرزش داشته باشه ممکنه ...

دقیقا عوارض استرس و گوشی هست 

منم استرسیم 

اره برفک هم دارم 🫠😥

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگس پرانم ک به شکل دایره و نقطه و گاهی کرم هست توروشناییجرقه امم به این صورته ک گاهی دیوار سفید نگاه ...

سلام منم از فروردین دقیقا همین حالت شده چشمام چندین بار چندتا دکتر مختلف رفتم هیچی به هیچی شما آخر فهمیدین علتش چیه درمان شدین ؟ خواهشاً پباممو دیدین جوابم بدین خیلی نگرانم و میترسم

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
سلام منم از فروردین دقیقا همین حالت شده چشمام چندین بار چندتا دکتر مختلف رفتم هیچی به هیچی شما آخر ف ...

سلام وقت بخیر علایم تون چیه؟ 

من زیاد دکتر رفتم آخر هم گفتن مشکلی نیست 

هنوز مگس پران و گاهی جرقه پولکی رو دارم 

من میگیرن چشمی هم دارم

سلام وقت بخیر علایم تون چیه؟ من زیاد دکتر رفتم آخر هم گفتن مشکلی نیست هنوز مگس پران و گاهی جرقه پولک ...

سلام عزیزم منم دقیقا همین علایم دارم خیلی ناراحتم هرچی دکتر میرم میگن مشکلی نیس باید عادت کنی شما خوب نشدین؟ 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
سلام عزیزم منم دقیقا همین علایم دارم خیلی ناراحتم هرچی دکتر میرم میگن مشکلی نیس باید عادت کنی شما خو ...

یعنی مگس پران و جرقه دارید ؟ مگس پران تون چه شکلی هست 

بله متاسفانه فقط باید عادت کنید 

ولی به مرور عادت می‌کنید

یعنی مگس پران و جرقه دارید ؟ مگس پران تون چه شکلی هست بله متاسفانه فقط باید عادت کنید ولی به مرور عا ...

اره عزیزم چشم راستم یه رشته ی سیا می بینم و چشم چپم دو سه تا نقطه سیا هر چند وقت یه بارم نقطه های نورانی می بینم که زیر یک دقیقه ناپدید میشه مث وقتی که زغال‌ها باد میزنن جرقه های نور میزنه

اره عزیزم چشم راستم یه رشته ی سیا می بینم و چشم چپم دو سه تا نقطه سیا هر چند وقت یه بارم نقطه های نو ...

اره آفرین دقیقا همینطوره 

عزیزم چند سالتونه ؟ 

معمولا تو افراد نزدیک بین رخ میده و خطری نداره 

چشمت هم کم کم عادت میکنه به نادیده گرفتن 

ولی اون جرقه ها نمی‌دونم چرا کامل خوب نمیشن

اره آفرین دقیقا همینطوره عزیزم چند سالتونه ؟ معمولا تو افراد نزدیک بین رخ میده و خطری نداره چشمت هم ...

من ۳۴ هستم نمی‌دونم چرا نمیتونم عادت کنم همش استرس دارم که شبکیه چشمم پاره بشه 

من ۳۴ هستم نمی‌دونم چرا نمیتونم عادت کنم همش استرس دارم که شبکیه چشمم پاره بشه

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️وای واقعا نمی‌دونم چرا تو این سن دچار شدیم 

اره حق داری منم همینطورم 

دکتر هم میریم میگن مشکل نیست

کامل نه ولی اولش داشتم روانی میشدم ولی الان کمی بی تفاوت شدم

اره منم الان تو همین مرحله روانی شدن هستم خیلی ناراحتم که تو این سن اینجوری شدم دکترا هم فقط اشک مصنوعی دادن گفتن مشکلی نیس