2777
2789
اره منم الان تو همین مرحله روانی شدن هستم خیلی ناراحتم که تو این سن اینجوری شدم دکترا هم فقط اشک مصن ...

تازه من از شما کم سن تر هم هستن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ‌

خیلیا از بچه گی دچارش هستن ولی چشم اونا عادت داره 

برای من‌و شما که یه عمر این مشکل نداشتیم یهو اینحوری شدیم سخته 

حق داری بهت حق میدم من درکت می‌کنم 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
تازه من از شما کم سن تر هم هستن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ‌خیلیا از بچه گی دچارش هستن ولی چشم اونا عادت داره ب ...

اره دقیقا عزیزم همین طوره به خدا همش به پارسال فکر میکنم که چقد چشمهام واضح میدید جیگرم آتیش می گیره

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام بله بفرمایید

عزیزم دیدم ک میگفتین شماهم مگس پران داشتین و اینکه گاهی نقطه نور مث ستاره میبینید من دوماهه اینجور شدم چشم پزشکم رفتم شبکیه سالم بود اما خیلی نگرانم و دوماهه زندگی نکردم از استرس

عزیزم دیدم ک میگفتین شماهم مگس پران داشتین و اینکه گاهی نقطه نور مث ستاره میبینید من دوماهه اینجور ش ...

من همچنان همینجوریم چند سال گذشته هر بار دکتر میرم میگه سالمه

شمام اگه دکتر گفته سالمید نگران نباشید🌸

بله منم مثل شما مگس پران و جرقه دارم

جرقه هاتون به چه صورته؟

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
عزیزم دیدم ک میگفتین شماهم مگس پران داشتین و اینکه گاهی نقطه نور مث ستاره میبینید من دوماهه اینجور ش ...

سلام من هنوز مگس پران دارم بی محلش میکنم اما برا جرقه های نور فهمیدم با کم خونی ارتباط داره از وقتی قرص آهن خوردم خوب شد

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..